Antena 3 CNN Actualitate Ninsoarea îi încurcă planurile lui Crin Antonescu. Cursa aeriană cu care trebuia să se întoarcă de la Iași în Capitală a fost anulată

Ninsoarea îi încurcă planurile lui Crin Antonescu. Cursa aeriană cu care trebuia să se întoarcă de la Iași în Capitală a fost anulată

Ninsoarea îi încurcă planurile lui Crin Antonescu. Cursa aeriană cu care trebuia să se întoarcă de la Iași în Capitală a fost anulată
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Ian 2014   •   17:21
Cursa aeriană Iaşi - Bucureşti, cu care liderul liberal Crin Antonescu urma să plece spre Capitală, sâmbătă, la ora 12.00, a fost anulată, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, relatează Mediafax.

Șeful PNL, Crin Antonescu, a participat la Iași la o întâlnire regională a liberalilor. El a decis să anuleze programul stabilit pentru restul zilei şi să plece spre Bucureşti, cu prima cursă aeriană. Decolarea aeronavei era programată la ora 12.00 de pe aeroportul ieşean.

Antonescu nu a putut pleca însă către Bucureşti, întrucât cursa Tarom, cu decolare din Iaşi, la ora 12.00, a fost anulată din cauza vremii nefavorabilă.

"Crin Antonescu e încă în Iaşi, va pleca spre Bucureşti cu următorul zbor", a declarat pentru şeful PNL Iaşi, Relu Fenechiu.

Conform reprezentanţilor aeroportului Iaşi, în cursul zilei de sâmbătă este programat un singur zbor către Capitală, la ora 18.50.

Oficialii aeroportului susţin că, deocamdată, nu pot preciza dacă şi acest zbor va fi anulat, totul depinzând de condiţiile meteorologice la ora respectivă pe aeroporturile din Iaşi şi Bucureşti.

Crin Antonescu ar fi trebuit să participle, în cursul serii de sâmbătă, la botezul fiicei preşedintelui Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniței.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close