Antena 3 CNN Actualitate Ninsoarea provoacă haos pe şoselele din România. Vezi situaţia actualizată a traficului

Ninsoarea provoacă haos pe şoselele din România. Vezi situaţia actualizată a traficului

Ninsoarea provoacă haos pe şoselele din România. Vezi situaţia actualizată a traficului
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Dec 2012   •   07:57

Zăpada căzută în ultimele două zile a creat mari probleme şoferilor, dar şi autorităţilor. Utilajele de deszăpezire au intervenit târziu pe mai multe drumuri unde s-a circulat cu greutate sau deloc. Zeci de elevi din Botoşani şi Iaşi şi-au petrecut noaptea la şcoală pentru că microbuzele care urmau să-i ducă acasă au rămas înzăpezite.

Zeci de şoferi care nu au ignorat avertismentele autorităţilor şi condiţiile meteo au rămas blocaţi pe drumurile din judeţul Iaşi. Drumarii, ajutaţi de soldaţi, au intervenit pentru a-i scoate din nămeţi pe cei care s-au aventurat pe drumurile troienite.

Din cauza ninsorii şi a viscolului, toate ieşirile din municipiul Botoşani spre drumurile naţionale au fost închise.

VEZI SITUAŢIA ACTUALIZATĂ A DRUMURILOR

Trei microbuze şcolare, care plecaseră cu elevi de la şcoală spre casă, au rămas înzăpezite. Cei 22 de copii au fost cazaţi într-un loc amenajat de primăria Dorohoi.

Alte două autocare ce transportau atât copii, cât şi adulţi, au rămas blocate pe drumul spre Suceava. Zăpada căzută în ultimele zile a paralizat judeţul.

În judeţul Suceava, 7 copii de la şcoala din Roşiori, care făceau naveta din altă localitate, au fost nevoiţi să-şi petreacă noaptea la şcoală pentru că microbuzul care trebuia să-i ducă acasă nu a mai putut veni după ei. Drumul judeţean dintre cele două localităţi a fost închis din cauza viscolului.

Şi în judeţul Vaslui un microbuz cu 20 de elevi a rămas blocat în nămeţii de peste 2 metri. Drumarii şi autorităţile locale au intervenit imediat astfel că după 5 ore copiii au ajuns acasă.

În judeţul Dolj, au fost închise peste 20 de drumuri. Zeci de maşini au rămas blocate, iar oamenii au stat în frig mai bine de 8 ore până la sosirea  armatei.Oamenii au fost cazaţi la mai multe primării din judeţ unde au primit hrană şi ceai cald.
 
Pe măsură ce au fost deblocate drumurile, oamenii au fost trimişi spre casă cu microbuzele.



×
Subiecte în articol: zapada ninsoare cod galben de ninsori
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close