Antena 3 CNN Actualitate NINSOAREA s-a oprit, drumurile rămân blocate. Vezi lista trenurilor anulate şi a şoselelor închise

NINSOAREA s-a oprit, drumurile rămân blocate. Vezi lista trenurilor anulate şi a şoselelor închise

NINSOAREA s-a oprit, drumurile rămân blocate. Vezi lista trenurilor anulate şi a şoselelor închise
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Feb 2012   •   14:47
A trecut aproape o săptămână de când ninsorile le-au dat pace românilor. Cu toate acestea, foarte multe drumuri naţionale sunt în continuare închise. Peste 30 de şosele sunt blocate şi 13 judeţe sunt în continuare afectate de zăpadă, informează Ministerul Administraţiei şi Internelor.

"În ceea ce priveşte situaţia localităţilor izolate din punct de vedere al comunicaţiilor rutiere sau feroviare, numărul acestora este de 25, faţă de 54 în ziua precedentă, la aceeaşi oră. Restabilirea comunicaţiilor pe căile rutiere şi feroviare reprezintă o prioritate şi pentru perioada următoare", a precizat MAI.

VEZI AICI SITUAŢIA DRUMURILOR NAŢIONALE


Duminică, angajaţii MAI au avut 570 de intervenţii, cele mai multe pentru deblocarea şi degajarea circulaţiei rutiere şi feroviare, acordarea ajutorului medical de urgenţă şi transportul persoanelor din localităţile izolate.

VEZI LISTA TRENURILOR ANULATE

Elicopterele Inspectoratului General de Aviaţie au executat două misiuni umanitare, pentru transportul la unităţi medicale a unor pacienţi din judeţul Tulcea.

VEZI PROGNOZA METEO PENTRU URMĂTOARELE ZILE











×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close