Antena 3 CNN Actualitate Ninsori ca în mijlocul iernii. Stratul de zăpadă a atins 10 centimetri la munte

Ninsori ca în mijlocul iernii. Stratul de zăpadă a atins 10 centimetri la munte

Ninsori ca în mijlocul iernii. Stratul de zăpadă a atins 10 centimetri la munte
Sursa foto: Foto: Intact Images
14 Apr 2011   •   09:20

Ninsoare ca în mijlocul iernii în Poiana Braşov. Când toată lumea se bucura că a venit primăvara, stratul de zăpadă aşezat peste noapte măsoară mai bine de 10 centimetri. Pentru unii turişti a fost motiv de bucurie, pentru alţii mai puţin mai ales că cei mai mulţi au trecut deja la anvelopele de vara.

Iarna a pus stăpânire pe staţiunea montană Poiana Braşov. Chiar şi localnicii, obişnuiţi cu iernile lungi, sunt surprinşi. Turiştii s-au trezit şi ei încolţiţi de iarnã. Ei au mers la munte cu haine subţiri şi cu maşini echipate cu anvelope de varã.

Nici chiar cei mai familiarizaţi cu vremea capricioasã nu au fost pregătiţi. Mai mulţi salvamontişti au fost surprinşi de furtunã în masivul Bucegi. Vântul, care a atins 150 de kilometri la orã, a acoperit cabana cu zãpadã. Când vijelia s-a potolit, salvamontiştii au fost recuperaţi cu telecabina

 


Iată prognoza pentru următoarele zile:

Joi (14 aprilie)
Vremea va fi rãcoroasã pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult noros şi mai ales ziua va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimã va fi de 3....5 grade. Presiunea atmosferica va creste usor in a doua parte a intervalului.

Vineri (15 aprilie)
Cerul va fi temporar noros, favorabil ploii slabe. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimã va fi de 2...4 grade. Presiunea atmosferica va continua sa creasca.

Sâmbătă (16 aprilie)
Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 15...16 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 3 grade.
 
Pentru informaţii complete despre starea vremii, accesaţi site-ul meteoplus.ro.

 

×
Subiecte în articol: meteo ninsoare zapada munte
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close