Antena 3 CNN Actualitate Ninsorile continuă în întreaga ţară. Vezi prognoza meteo

Ninsorile continuă în întreaga ţară. Vezi prognoza meteo

Ninsorile continuă în întreaga ţară. Vezi prognoza meteo
Sursa foto: Foto: wordpress.com
23 Feb 2011   •   12:18

Meteorlogii au emis a nouă informare de ninsoare, valabilă de miercuri seară de la ora 23.00 până vineri la ora 18.00. În intervalul mentionat va ninge temporar în cea mai mare parte a ţării.

În noaptea de miercuri spre joi şi în prima parte a zilei de joi, ninsorile vor fi pe arii mai extinse şi izolat mai consistente în Oltenia şi în Dobrogea, apoi în special în regiunile din jumătatea de vest. Va continua să ningă, local mai abundent, şi în zonele de munte.

În judetele Constanţa, Tulcea, Galaţi, Brăila, Ialomiţa şi Calaraşi, vântul va avea intensificări cu viteze de 50-60 km/h si temporar, în prima parte a intervalului, va viscoli ninsoarea.

În zona litoralului, viteza vântului va depăşi 70 km/h, iar precipitaţiile vor fi mixte, informează ANM.

PROGNOZA METEO PENTRU URMĂTOARELE ZILE:

MIERCURI (23 februarie)

Vremea va fi în general închisã. Îndeosebi în cursul zilei, va continua sã ningã în regiunile sudice, sud-vestice şi în zona de munte, iar în restul teritoriului ninsorile, slabe cantitativ, se vor semnala pe arii mai restrânse. În Dobrogea, mai ales în zona litoralului, vor fi şi precipitaţii mixte, favorizând izolat producerea de polei. În sud-estul ţãrii vântul va mai prezenta unele intensificãri. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 şi 6 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -12 şi -2 grade. Presiunea atmosferica va fi în creştere.

JOI (24 februarie)

Cerul va fi mai mult noros şi va ninge local în regiunile intracarpatice şi pe mai arii restrânse, îndeosebi noaptea, în restul teritoriului. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri în estul ţãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 şi 4 grade, iar cele minime se vor situa între -12 şi -2 grade.

VINERI (25 februarie)

Cerul va fi mai mult noros şi va ninge, mai ales ziua, pe arii relativ extinse în jumãtatea de sud a ţãrii şi izolat în rest. Vântul va avea intensificãri în Dobrogea, sudul Moldovei, Bãrãgan şi în zona de munte. Temperaturile maxime se vor situa de la -8 grade în nordul Moldovei pânã la 3...5 grade în nord-vestul şi centrul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -12 şi -2 grade, mai coborâte în nord-est. În zonele joase vor fi condiţii de ceaţã.

Pentru informaţii complete despre avertizări şi starea vremii, accesaţi site-ul meteoplus.ro.

×
Subiecte în articol: informare ninsoare ANM
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close