Antena 3 CNN Actualitate Niro şi Dan Andronic, împreună la şpagă şi la nunţi. Mita din Microsoft, în conturile EVZ

Niro şi Dan Andronic, împreună la şpagă şi la nunţi. Mita din Microsoft, în conturile EVZ

Niro şi Dan Andronic, împreună la şpagă şi la nunţi. Mita din Microsoft, în conturile EVZ
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Oct 2015   •   13:33

Oamenii lui Traian Băsescu şi ai Elenei Udrea au şi ei relaţii apropiate. De exemplu, Dan Andronic şi Nicolae Dumitru. 

 
Niro i-a botezat copilul lui Dan Andronic şi îi este naş de cununie, la cea de-a treia căsătorie. 
 
Fastuoasa petrecere de nuntă s-a ţinut la Monte Carlo în urmă cu şapte ani şi a avut loc într-un luxos hotel de pe Coasta de Azur, despre care presa a scris că ar fi deţinut de Niro. 
 
Alături de politicianul Dan Ioan Popescu, Niro l-a cununat pe amicul său, iar când Dan Adronic a devenit tată, naş de botez a fost acelaşi celebrul Niro. 
 
Apropierea dintre Dan Andronic şi Dumitru Niro a fost vizibilă şi în dosarul Microsoft. Procurorii spun că directorul ziarului Evenimentul zilei ar fi primit bani de la Nicolae Dumitru, zis Niro, din mita luată în dosarul Microsoft. 
 
 
ŞPAGA DE LA MICROSOFT, ÎN CONTURILE EVZ
Cu privire la suma de 7.650.000 USD care a intrat în contul RUNNING TOTAL GRUP s-au stabilit următoarele (n.r. firma lui Nicolae Dumitru Niro):
- această societate a fost înfiinţată pentru plata foloaselor necuvenite pretinse de inculpatul Nicolae Dumitru pentru exercitarea traficului de influenţă asupra unor membri ai Guvernului
- există suspiciuni cu privire la transferul unor sume de bani cărte SC FIRST ONE COMMUNICATION SRL, societate comunicată de Andronic Dan, cu privire la care există suspiciunea că a efectuat campanii de promovare pentru Grupul Niro şi a fost implicată în strategia electorală a unor partide politice.
SURSA: referatul procurorilor
 
Dan Andronic ar fi fost audiat de procurori în dosarul Microsoft şi a prezentat procurorilor mai multe documente. Partenerul său de afaceri, Nicolae Dumitru, este cercetat în acest dosar sub control judiciar. Niro a stat două luni după gratii, după care a fost plasat în arest la domiciliu. 

×
Subiecte în articol: Dan Andronic Nicolae Dumitru microsoft
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close