Antena 3 CNN Actualitate Noapte de infern pentru zeci de bucureşteni. Au rămas captivi în apartamente după ce blocul a luat foc

Noapte de infern pentru zeci de bucureşteni. Au rămas captivi în apartamente după ce blocul a luat foc

Noapte de infern pentru zeci de bucureşteni. Au rămas captivi în apartamente după ce blocul a luat foc
de O.P.    |    12 Oct 2012   •   05:38
Au fost clipe de coşmar în această noapte pentru locuitorii unui bloc din centrul Capitalei. Oamenii  s-au trezit învăluiţi de fum în apartamente în urma unui incendiu izbucnit în scara blocului. Pompierii au stins repede focul, dar adevarata provocare a reprezentat-o  evacuarea locatarilor rămaşi captivi în balcoanele apartamentelor.

Cum strada era mică şi autospecialele nu işi puteau face loc printre masini, poliţiştii s-au văzut nevoiţi să mute autoturismele.

Patru autospeciale cu apă şi spumă au ajuns la faţa locului şi au stins incendiul în doar câteva minute. A urmat apoi o luptă contra cronometru pentru evacuarea locatarilor cu ajutorul autoscării.

7 amubulanţe SMURD au preluat imediat pacienţii şi le-au acordat îngrijiri medicale.

În această dimineaţă criminaliştii, ajutaţi de pompieri, vor aduna probe pentru a afla cauzele izbucnirii incendiului. Sunt luate în calcul mai multe variante: un scurtcircuit, o fisură la ţeava de gaze sau o mână criminală.






×
Subiecte în articol: incendii
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close