Noapte albă pentru medicii din Capitală, unde au avut loc mai multe accidente rutiere

de G.S.    |    25 Sep 2016   •   08:18
Noapte albă pentru medicii din Capitală, unde au avut loc mai multe accidente rutiere

Un bărbat de 50 de ani, din Capitală a murit azi-noapte după ce a căzut sub roţile tramvaiului 5. Accidentul s-a petrecut în intersecţia de la Lizeanu şi se pare că bărbatul ar fi fost băut când s-a întâmplat tragedia.

In altă parte a Capitalei, o mamă şi fiica ei au ajuns la spital, după ce o maşină a intrat în autoturismul în care se aflau.

Tragedia a avut loc în intersecţia de la Lizeanu. Prietenul victimei spune că bărbatul s-ar fi împiedicat de bordura din staţia de tramvai.

Coincidenţă sau nu în aceeaşi intersecţie în urmă cu o săptămână, un copil de numai 7 ani, îşi găsea sfârşitul lovit de o maşină, tot după ce se împiedicase.

Din cauza accidentului, circulaţia tramvaielor în zonă a fost întreruptă pentru mai bine de o oră.

Tot aseară, pe bulevardul 1 decembrie, neatenţia unui şofer a băgat în spital o fetiţă de şase ani.

Femeia susţine că ea conducea în momentul accidentului. Martorii susţin contrariul. 

Poliţiştii i-au testat pe cei doi şoferi cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ. Pentru că sunt martori care susţin că cei doi iubiţi s-ar fi schimbat la volan, poliţistii de la Brigada Rutieră l-au testat şi pe iubitul şoferiţei. Bărbatul era băut.

Femeia rănită în accident a fost transportată la Spitalul Bagdasar împreună cu fetiţa ei, care a suferit un atac de panică. Poliţiştii au deschis dosar penal şi urmează să stabilească cu exactitate cine se afla la volanul maşinii vinovate.

Un alt accident în care a fost implicat un bolid de lux, s-a petrecut în intersecţie la Timpuri Noi. Se pare că un conducător auto cu maşină de teren, ar fi forţat culoarea semaforului, a pătruns în intersecţie fără să se asigure şi a lovit un bolid de lux.

În urma impactului, şoferul şi pasagerul din dreapta aflaţi în autoturismul de lux au ajuns la spital.

Parteneri
x close