Antena 3 CNN Actualitate Noapte albă pentru medicii din Capitală, unde au avut loc mai multe accidente rutiere

Noapte albă pentru medicii din Capitală, unde au avut loc mai multe accidente rutiere

Noapte albă pentru medicii din Capitală, unde au avut loc mai multe accidente rutiere
25 Sep 2016   •   08:18

Un bărbat de 50 de ani, din Capitală a murit azi-noapte după ce a căzut sub roţile tramvaiului 5. Accidentul s-a petrecut în intersecţia de la Lizeanu şi se pare că bărbatul ar fi fost băut când s-a întâmplat tragedia.

In altă parte a Capitalei, o mamă şi fiica ei au ajuns la spital, după ce o maşină a intrat în autoturismul în care se aflau.

Tragedia a avut loc în intersecţia de la Lizeanu. Prietenul victimei spune că bărbatul s-ar fi împiedicat de bordura din staţia de tramvai.

Coincidenţă sau nu în aceeaşi intersecţie în urmă cu o săptămână, un copil de numai 7 ani, îşi găsea sfârşitul lovit de o maşină, tot după ce se împiedicase.

Din cauza accidentului, circulaţia tramvaielor în zonă a fost întreruptă pentru mai bine de o oră.

Tot aseară, pe bulevardul 1 decembrie, neatenţia unui şofer a băgat în spital o fetiţă de şase ani.

Femeia susţine că ea conducea în momentul accidentului. Martorii susţin contrariul. 

Poliţiştii i-au testat pe cei doi şoferi cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ. Pentru că sunt martori care susţin că cei doi iubiţi s-ar fi schimbat la volan, poliţistii de la Brigada Rutieră l-au testat şi pe iubitul şoferiţei. Bărbatul era băut.

Femeia rănită în accident a fost transportată la Spitalul Bagdasar împreună cu fetiţa ei, care a suferit un atac de panică. Poliţiştii au deschis dosar penal şi urmează să stabilească cu exactitate cine se afla la volanul maşinii vinovate.

Un alt accident în care a fost implicat un bolid de lux, s-a petrecut în intersecţie la Timpuri Noi. Se pare că un conducător auto cu maşină de teren, ar fi forţat culoarea semaforului, a pătruns în intersecţie fără să se asigure şi a lovit un bolid de lux.

În urma impactului, şoferul şi pasagerul din dreapta aflaţi în autoturismul de lux au ajuns la spital.

×
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close