Antena 3 CNN Actualitate Noaptea Muzeelor 2023. Oamenii au așteptat ore în șir la coadă pentru a vizita obiectivele culturale din București și din țară

Noaptea Muzeelor 2023. Oamenii au așteptat ore în șir la coadă pentru a vizita obiectivele culturale din București și din țară

A fost noapte albă la muzeele din București și din țară, acolo unde mii de oameni au luat parte la evenimentele pregătite de organizatori.

Noaptea Muzeelor 2023. Oamenii au așteptat ore în șir la coadă pentru a vizita obiectivele culturale din București și din țară
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Mai 2023   •   09:06

Noaptea trecută, aproximativ 1.000 de oameni au luat cu asalt Observatorul Astronomic "Amiral Vasile Urseanu" din București, unde au putut să admire cerul plin de stele.

Cu toate acestea, oamenii au așteptat ore în șir la coadă pentru a intra, iar o femeie a fost preluată de un echipaj SMURD, după ce i s-a făcut rău.

De asemenea, a fost pentru prima dată când Ateneul Român și-a deschis porțile în Noaptea Muzeelor și și-a așteptat oaspeții cu un concert simfonic.

Totodată, iubitorii de artă au avut ocazia să admire, la Palatul Cesianu-Racoviță, cele mai importante opere semnate de pictorul național Nicolae Grigorescu.

Citește și: Un tablou al pictorului român Adrian Ghenie, în centrul unui proces de fraudă la New York 

În țară, sute de oameni au venit la Muzeul Național de Istorie din Alba Iulia, unde au fost reconstituite evenimentele cu încărcătură istorică.

×
Subiecte în articol: Noaptea muzeelor 2023
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close