Antena 3 CNN Actualitate Noi audieri la Vrancea. "Au venit din nou procurorii lui Băsescu ca să-i terorizeze pe oamenii care au votat", spune primarul

Noi audieri la Vrancea. "Au venit din nou procurorii lui Băsescu ca să-i terorizeze pe oamenii care au votat", spune primarul

Noi audieri la Vrancea. "Au venit din nou procurorii lui Băsescu ca să-i terorizeze pe oamenii care au votat", spune primarul
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    17 Aug 2012   •   13:50

O echipă a DNA Galaţi a ajuns, vineri, în comuna vrânceană Suraia, pentru a continua verificările în ceea ce priveşte organizarea referendumului din data de 29 iulie.

Primarul comunei Suraia, Vasile Grosu, susţine că în localitate au ajuns un procuror şi un poliţist.

"Au venit din nou procurorii lui Băsescu ca să-i terorizeze pe oamenii care au votat. E o acţiune politică şi nimic mai mult. Oamenilor începe să le fie frică de această teroare", susţine Vasile Grosu.

Joi după-amiază PDL Vrancea a luat poziţie faţă de anchetele DNA de la Suraia, comună care face parte din colegiul preşedintelui organizaţiei, deputatul Alin Trăşculescu.

Pe 15 august, trei procurori de la Serviciul Teritorial Galaţi al DNA, însoţiţi de nouă poliţişti, au demarat verificări în comuna Suraia, Vrancea privind votul la referendum. Procurorii nu au dat declaraţii mass-media, rezumându-se să spună că derulează o anchetă coordonată de DNA şi că toate informaţiile au fost comunicate public, de către DNA.

Procurorii au împărţit comuna în trei, câte secţii de votare sunt în comună, şi au început să ia declaraţii de la oameni legate de participarea la vot.

În comuna Suraia sunt aproximativ 5.200 de cetăţeni pe listele permanente de alegători. Pe listele suplimentare au votat, pe 29 iulie, aproximativ 200 de persoane, în toate cele trei secţii de votare din comună.

Prezenţa la vot la referendum a fost, în comuna Suraia, de aproximativ 64%.

În judeţul Vrancea au existat 22 incidente electorale reclamate de PDL în ziua votului, la referendum.

Citiţi şi Procurorii au fugit de presă, în Gorj. Localnicii spun că se simt intimidaţi de DNA, după reluarea audierilor în dosarul referendumului




×
Subiecte în articol: Gorj
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close