Antena 3 CNN Actualitate Noi căutări în cazul monstrului din Caracal. Anchetatorii caută telefonul Luizei, într-un lan de floarea soarelui

Noi căutări în cazul monstrului din Caracal. Anchetatorii caută telefonul Luizei, într-un lan de floarea soarelui

Noi căutări în cazul monstrului din Caracal. Anchetatorii caută telefonul Luizei, într-un lan de floarea soarelui
05 Aug 2019   •   12:36

Update: Anchetatorii caută din nou în lanul de floarea soarelui telefonul Luizei, unde Gheorghe Dincă susține că l-a aruncat. Monstrul din Caracal susține că l-a aruncat acolo. 

Polițiștii sunt cu detectoare de metal și încearcă să descopere obiectul cât mai repede.

Update: Cei 60 de polițiști și ofițeri au ajuns la Casa Groazei din Caracal. Se fac săpături și căutări. Va veni și un escavator la fața locului.

Știrea inițială: Polițiștii se reîntorc în Casa Groazei din Caracal pentru a relua cercetările, iar câteva fire de păr care nu aparțint Luizei sau Alexandrei deschid noi piste pentru anchetatori.

Testele ADN vor fi cele care vor proba o ipoteză deja vehiculată în spațiul public și anume că numărul victimelor făcute de Gheorghe Dincă e mult mai mare.

Cel puțin 60 de polițiști și ofițeri, de la Serviciul Omoruri din Capitală, coordonați de trei procurori de la Direcția de Investigare a Criminalității Organizate și Terorism vor ajunge la casa lui Dincă pentru noi săpături, asta după ce duminică la ora 17:00, s-a tras linie, pentru că probele găsite în cele trei zile au fost ambalate și sigiliate, iar apoi au fost trimise spre mai multe probe din Capitală.

Potrivit surselor,  Dincă le-ar fi aruncat fetelor sume de bani, pe bancheta din spate a mașinii.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close