Antena 3 CNN Actualitate Noi destinații lansate de Wizz Air

Noi destinații lansate de Wizz Air

Noi destinații lansate de Wizz Air
09 Aug 2017   •   13:11

Compania aeriană low cost Wizz Air introduce o rută low fare din Bucureşti spre Eilat Ovda, în Israel, disponibilă din 29 octombrie 2017, cu două zboruri pe săptămână, în fiecare zi de miercuri şi vineri, iar în sezonul de iarnă, miercuri şi duminică, potrivit unui comunicat al operatorului aerian, remis, miercuri, AGERPRES.

'Suntem încântaţi să anunţăm astăzi o nouă destinaţie însorită din Bucureşti, Eilat Ovda, în Israel. Reconfirmăm angajamentul nostru în regiune şi suntem nerăbdători să continuăm parteneriatul eficient pe care îl avem cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă şi rămânem fideli scopului de a oferi şi mai multe oportunităţi interesante, care să răspundă cât mai bine aşteptărilor clienţilor români. Totodată, am anunţat deja două noi rute care vor conecta Bucureşti cu Goteborg şi Nisa-Coasta de Azur din primăvară', a declarat Sorina Ratz, Communication Manager Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 85 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă peste 500 de rute de la 28 de baze, asigurând conexiunea între 142 de destinaţii din 43 de ţări.

×
Subiecte în articol: nisa curse destinatii Wizz Air
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close