Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii din cazul fraţilor Andrew şi Tristan Tate | Tribunalul Bucureşti le-a acceptat cererea

Noi detalii din cazul fraţilor Andrew şi Tristan Tate | Tribunalul Bucureşti le-a acceptat cererea

Apar noi detalii din cazul fraților Andrew şi Tristan Tate, judecaţi pentru trafic de persoane şi viol. Tribunalul Bucureşti le-a acceptat cererea pentru ridicarea interdicției de a părăsi Bucureștiul.

Noi detalii din cazul fraţilor Andrew şi Tristan Tate | Tribunalul Bucureşti le-a acceptat cererea
Sursa foto: Hepta / Zuma Press / Robert Ghement
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Dec 2023   •   21:32

Tribunalul Bucureşti a decis astăzi că frații Andrew şi Tristan Tate, judecaţi pentru trafic de persoane şi viol, pot părăsi Capitala și județul Ilfov, cu încuviințarea instanței.

Reamintim că, pe 23 noiembrie Instanța a dispus înlocuirea obligaţiei inculpațillor Andrew Tate, Tristan Tate, Georgiana Naghel și Luana Radu de a nu părăsi municipiul Bucureşti şi județul Ilfov cu obligaţia inculpaților de a nu părăsi teritoriul României, decât cu încuviințarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanței de judecată.

Astăzi, instanța a respins, prin încheierea nr. 669/CP din 08.12.2023, ca nefondata, contestația formulata de către D.I.I.C.O.T. Decizia e definitivă.

Andrew şi Tristan Tate, cu dublă cetăţenie, britanică şi americană, şi două tinere complice (Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel) au fost trimişi în judecată de DIICOT pe data de 20 iunie, fiind acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contra cost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi, inculpaţii ar fi obţinut importante sume de bani.

Infracţiunile reţinute în sarcina lor sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane în formă continuată, viol în formă continuată (două acte materiale), acces ilegal la sistem informatic, alterarea integrităţii datelor informatice, lovire sau alte violenţe şi instigare la această infracţiune.

Citeşte şi: O nouă lovitură pentru frații Tate: Apple a retras o aplicație creată de Andrew Tate

Conform DIICOT, infracţiunea de trafic de persoane ar fi fost comisă atât pe teritoriul României, dar şi în Statele Unite ale Americii şi Marea Britanie.

Anchetatorii susţin că fraţii Tate racolau tinere sub pretextul începerii unei relaţii de iubire, după care le duceau într-o casă din judeţul Ilfov, unde erau obligate să producă clipuri video, ce erau postate pe site-uri pentru adulţi.

Cei doi fraţi le induceau în eroare pe tinere că ar dori o relaţie de căsătorie/concubinaj şi că ar avea faţă de ele sentimente reale de iubire (metoda 'loverboy').

×
Subiecte în articol: frații Tate Tribunalul Bucuresti
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close