Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii cu privire la angajatei Primăriei din Olt împușcată accidental de soț. Unde s-a petrecut, de fapt, incidentul

Noi detalii cu privire la angajatei Primăriei din Olt împușcată accidental de soț. Unde s-a petrecut, de fapt, incidentul

Noi detalii cu privire la angajatei Primăriei din Olt împușcată accidental de soț. Unde s-a petrecut, de fapt, incidentul
09 Feb 2019   •   11:59

Incidentul în care o femeie din comuna Poboru a fost împuşcată vineri seara în umăr cu o armă de vânătoare cu alice s-ar fi produs într-o maşină, în timp ce ea se deplasa alături de soţ şi de un alt bărbat spre o partidă de vânătoare organizată ilegal, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Alexandra Dicu.

Iniţial, s-a crezut că femeia a fost rănită accidental de soţ în locuinţa celor doi iar sâmbătă au oferit noi informaţii despre acest caz.

După noile cercetări în cauză, a reieşit că femeia, pasageră pe bancheta din spate într-o maşină, ar fi fost împuşcată de un bărbat de 39 de ani, din Scorniceşti, care deţinea legal arma de vânătoare.

Citiți și Angajata unei primării din judeţul Olt, împuşcată accidental de soţ


"În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că la data de 8 februarie, în jurul orei 19,00, doi bărbaţi, de 39 şi de 30 de ani, se deplasau cu autoturismul către o partidă de vânătoare organizată ilegal pe raza comunei Poboru. O femeie, de 29 de ani,  din comuna Poboru, care era pasageră pe bancheta din spate, a fost împuşcată accidental cu arma de vânătoare deţinută în mod legal de bărbatul de 39 de ani, din oraşul Scorniceşti", a precizat, sâmbătă, Alexandra Dicu.

În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi braconaj cinegetic.

Femeia, rănită în umărul drept, a ajuns vineri seara la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă şi stabilizată, iar de la Slatina a fost transferată cu ambulanţa la un spital din Capitală. Ea avea afectată artera brahială de la braţul drept.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: detalii Olt sot incidentul
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close