Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii cutremurătoare din ancheta uciderii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner

Noi detalii cutremurătoare din ancheta uciderii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner

Apar noi detalii în cazul uciderii lui Adrian Kreiner. Unul dintre suspecți a explicat cum s-a executat jaful şi apoi uciderea omului de afaceri din Sibiu.

de Georgiana Murgilă    |    14 Ian 2024   •   17:25

Avem declarație exclusivă în ceea ce-l privește pe unul dintre suspecții din cazul jafului urmat de o crimă în ceea ce îl privește pe omul de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner.

Un suspect a vorbit clar și răspicat cu privire la existența unui pont în ceea ce privește jaful.

Acesta susţine faptul că a bănuit de la bun început  că cei trei bărbați călătoreau către Sibiu în legătură cu pontul privind pe omul de afaceri sibian.

Iată că încă cineva confirmă faptul că acest jaf nu a fost unul întâmplător și cineva le-a dat acestor hoți pontul cum că în casa omului de afaceri s-ar afla sume importante de bani, ceasuri, bijuterii și poate și stickuri privind parole care au legătură cu criptomonedele, existând suspiciuni acum că omul de afaceri avea și business-uri în ceea ce privește moneda virtuală.

De altfel, inclusiv anchetatorii merg pe această pistă a jafului la pont, urmat de uciderea victimei, pentru că sunt specialiști care susțin faptul că această captură, respectiv acele ceasuri furate din casa milionarului, ar fi o miză mult prea mică pentru ca acest milionar să fie bătut atât de mult încât ulterior, la puțin timp, să moară la spital.

Tocmai de aceea se investighează această pistă a unui pont. Ori dacă este adevărat, atunci este clar că este vorba despre o cunoștință, cel puțin a omului de afaceri, având în vedere că această cunoștință care a oferit pontul hoților știa cu exactitate felul în care este schița casei, pe de o parte, și pe de altă parte, ce ținea omul de afaceri în vila lui.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close