Antena 3 Actualitate Noi detalii de la reședința Regelui Mihai din Elveția. Ce s-a întâmplat cu Familia Regală după moartea Majestății Sale

Noi detalii de la reședința Regelui Mihai din Elveția. Ce s-a întâmplat cu Familia Regală după moartea Majestății Sale

06 Dec 2017   •   14:32
Noi detalii de la reședința Regelui Mihai din Elveția. Ce s-a întâmplat cu Familia Regală după moartea Majestății Sale

România este în doliu după ce Regele Mihai a încetat din viață, iar cu acest trist eveniment s-a încheiat și o filă din istorie.

Țara noastră se pregăteşte de doliu naţional, după ce ultimul monarh român s-a stins din viaţă la 96 de ani. Mesajul Principesei Moştenitoare Margareta, Custodele Coroanei, este unul sfâşietor. Urmează ultimul drum al regelui spre România. Trupul neînsufleţit al regelui Mihai va ajunge în ţară pe 13 decembrie, iar înmormântarea va avea loc pe 16 decembrie. Regele se va odihni pentru totdeauna lângă Regina Ana, la noua Catedrală Regală din Curtea de Argeş. 

Trimisul special Antena 3 în Elveţia Sabina Iosub, se află chiar în faţa imobilului în care membrii casei regale îl veghează pe regele Mihai Întâi.

”În fața casei sunt lumânări aprinse, iar înăuntru s-a ținut deja prima slujbă la care au participat cei din Familia Regală dar și reprezentanți  ai Casei Regale, angajați care au fost alături de Majestatea Sa până în ultima clipă. În ultima perioadă, starea de sănătate a regelui s-a agravat constant, iar alături de el în toată această perioadă au fost măicuțe de ritm ortodox. Rgăciuni se spun în continuare la Aubonne.”, a declarat Sabina Iousub.

×
Subiecte în articol: Elvetia resedinta Regele Mihai I doliu deces

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close