Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii despre crima din Călăraşi, comisă de doi autostopişti. Ce spun anchetatorii despre motivul agresorilor

Noi detalii despre crima din Călăraşi, comisă de doi autostopişti. Ce spun anchetatorii despre motivul agresorilor

Noi detalii despre crima din Călăraşi, comisă de doi autostopişti. Ce spun anchetatorii despre motivul agresorilor
27 Noi 2017   •   16:03

Anchetatorii au dezăluit detalii de ultimă oră despre crima din Călăraşi, comisă de doi autostopişti. Există deja un cerc de suspecţi, iar anchetatorii susţin că e o chestiune de ore până când criminalii vor fi prinşi.

Ancheta privind crima comisă de doi autostopişti pe DN3A, în dreptul localităţii Tudor Vladimirescu din judeţul Călăraşi, este în plină desfăşurare. Anchetatorii susţin că au deja un cerc de suspecţi, dezvăluind că mobilul crimei nu a fost jaful, scrie cancan.ro.

”Avem mai multe piste pe care le urmărim şi date care nu pot fi făcute publice în acest moment deoarece ar periclita ancheta. Vorbim cu certitudine despre doi autori care nu se cunoaşteau cu victimele, iar mobilul crimei nu a fost jaful. Ne dorim să-i prindem cât mai repede. E o chestiune de timp până vor fi prinşi. Încă de aseară(n.r: vineri seară) au fost instituite filtre, iar împrejurimile au fost periate de zeci de poliţişti şi anchetatori. S-a scotocit pe câmp, cu lanterne, cu câini de urmă. Se merge pe mai multe piste în acest caz, însă un lucru este sigur: victimele nu-i cunoşteau pe agresori. I-au luat de pe drum, la ocazie, de la Drajna. Au crezut că fac o faptă bună, dar uitaţi-vă la ce s-a ajuns. Femeia rănită a purtat o discuţie cu anchetatorii şi a explicat cum ea şi soţul său au fost atacaţi cu cuţitele de cei doi străini care se aflau pe bancheta din spate a maşinii. Atacul a avut loc în momentul în care au oprit în dreptul localităţii Tudor Vladimirescu pentru ca autostopiştii să coboare, aşa cum ceruseră. Agresorii sunt tineri, cu vârste până în 30 de ani şi amândoi purtau câte un cuţit”, a declarat comisar-şef Marian Iorga, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi.

×
Subiecte în articol: Calarasi crima
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close