x close

Noi detalii despre criminalul din Mehedinți: Nu făcea probleme. Juca chiar în echipa de fotbal a comunei și vorbea frumos cu vecinii

14 Iun 2020   •   14:11
Noi detalii despre criminalul din Mehedinți: Nu făcea probleme. Juca chiar în echipa de fotbal a comunei și vorbea frumos cu vecinii Exclusiv

Antena 3 a aflat, în exclusivitate, noi detalii despre criminalul din Mehedinți, care a incendiat o adolescentă de 17 ani. Se pare că bărbatul nu ar fi făcut probleme sătenilor, ba chiar mai mult, le lucra în casă, vorbea frumos și era parte din echipa comunei Dârvari. Mărturiile au fost făcute chiar de viceprimarul comunei.

”Mare lucru despre el nu am știut. S-a mutat în localitate de un an așa. Se șita că a făcut pușcărie, din auzite așa. Un vecin din localitate i-a pus casa la dispoziție, erau cunoscuți.

Se făcuse o echipă de fotbal în comună și inclusiv juca acolo. Nu făcea probleme.

Nu avea un comportament antisocial. Acum am aflat că părinții știau.

El nu s-a luat de nimeni, nici măcar verbal. Se purta foarte frumos cu vecinii. Muncea la ei în curte, la teren.”, a spus viceprimarul din Dârvari, Mehedinți, Ilie Antonie.

Bărbatul care și-a petrecut mai bine de jumătate din viață în închisoare a intrat vineri seara peste adolescenta de 17 ani în casă, a aruncat cu benzină peste ea și pur și simplu i-a dat foc.

Parteneri
Parteneri
sati