Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii din expertiza tehnică în cazul tragediei de la 2 Mai | Mărturiile celor care au fost în mașină cu Vlad Pascu

Noi detalii din expertiza tehnică în cazul tragediei de la 2 Mai | Mărturiile celor care au fost în mașină cu Vlad Pascu

Antena 3 CNN a obținut raportul de expertiză tehnică în cazul tragediei de la 2 Mai, acolo unde doi studenți au fost uciși de Vlad Pascu, șoferul drogat.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Oct 2023   •   17:06

Raportul conține și declarații al unor martori care susțin că s-au dat jos din mașina lui Vlad Pascu pentru că acesta era haotic și se comporta ciudat. De altfel, alți tineri susțin că au băut alcool cu șoferul drogat înainte de accident.

Reamintim că, rezultatul alcoolemiei lui Vlad Pascu a fost negativ. Astăzi, familia Pascu a ajuns în fața instanței.

La momentul impactului, Vlad Pascu aveau viteză de peste 100km/h într-o zonă în care limita de deplasare era de 50km/h. Mai mult decât atât, erau zona în care erau curbe periculoase și, potrivit acestui raport, se pare că autoturismul pe care îl conducea a depășit carosabilul și astfel a ajuns să îi lovească pe tinerii care se aflau pe acostament.

Mărturiile tinerilor care au fost în mașină cu Vlad Pascu în seara tragediei de la 2 Mai

De altfel, declarațiile martorilor arată că Vlad Pascu a ajuns în seara respectivă să atingă viteză de 200km/h și tocmai pentru că avea un comportament agresiv în trafic și făcea depășiri periculoase, i s-a cerut să oprească mașina, iar doi dintre prietenii săi au decis să coboare, pentru că le era teamă să nu se producă un accident.

De altfel, aceiași martori care au petrecut în acea seară cu Vlad Pascu au spus că înainte să fie oprit de poliție pentru prima dată, el a consumat și alcool.Știm însă că, potrivit recoltărilor biologice, Vlad Pascu nu avea alcool în sânge, însă au fost depistate mai multe substanțe interzise. De altfel, astăzi a avut loc și procesul în cazul familiei sale.

Familia Pascu, în faţa judecătorilor, pentru a afla măsurile sub care vor fi plasaţi

Miruna Pascu, Vlad Pascu și Mihail Pascu au fost prezenți în fața judecătorilor de la Tribunalul București, care trebuie să stabilească măsurile preventive sub care vor fi plasați pe timpul ședințelor de judecată, în dosarul de trafic de droguri.

Mama lui Vlad Pascu pentru că a încercat să influențeze declarația unui martor și pentru că a amenințat aceeași tânără cu faptul că ar putea să dea presei informații compromițătoare despre trecutul său.

Totodată, Mihail Pascu, pentru că la momentul perchezițiilor, în locuința lui au fost găsite mai multe arme și muniții. Vorbim despre peste 70 de cartușe de vânătoare și o armă letală.

Iar Vlad Pascu pentru trafic de droguri, pentru că a fost extinsă urmărirea penală și pentru această infracțiune, dar și pentru că a pus la dispoziție locuința lui pentru ca acolo să fie consumate aceste substanțe interzise.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close