Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii din gafa monumentală în cazul crimei de la Sibiu | Suspectul eliberat vrea să dea Poliţia în judecată, pentru umilinţa la care a fost supus pe nedrept

Noi detalii din gafa monumentală în cazul crimei de la Sibiu | Suspectul eliberat vrea să dea Poliţia în judecată, pentru umilinţa la care a fost supus pe nedrept

Laurenţiu Lăcătuşu, primul suspect reţinut şi eliberat de anchetatori din lipsa de probe în cazul crimei omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, este hotărât să-i dea în judecată pe cei care l-au acuzat şi i-au traumatizat familia pe nedrept.

de Loredana Chimoiu    |    17 Noi 2023   •   22:30

Laurenţiu Lăcătuşu, omul care a căzut victima unei erori din ancheta de amploare în cazul crimei omului de afaceri sibian Adrian Krainer, şi-a angajat un avocat şi are de gând să-i acționeze în judecată pe cei care l-au acuzat pe nedrept.

După ce a fost audiat mai bine de 12 ore, Laurenţiu Lăcătuşu a fost eliberat de anchetatorii care au ajuns la concluzia că nu au suficiente probe.

Şi deşi şi-au cerut scuze pentru greșeala comisă, bărbatul a mărturisit pentru Antena 3 CNN că nu poate ierta faptul că a fost târât, lovit, încătușat şi pus la pământ de mai mulți poliţişti veniți în civil ca să-l rețină în calitate de prim suspect în cazul crimei lui Adrian Krainer.

Întrebate de reporterii Antena 3 CNN cum a fost posibilă o asemenea greșeală, surse din poliție au spus că ancheta este derulată de procurorii din Sibiu, iar poliţiştii craioveni au pus în aplicare doar un mandat de aducere, fără a avea şi alte date sau mandat de percheziții care să confirme identitatea bărbatului considerat suspect.

Mai mult, Laurenţiu Lăcătușu acuză poliţia Sibiu că, după tot acest coșmar, a trebuit să se întoarcă acasă rănit şi pe propria cheltuială. Tocmai de aceea el este hotărât să îşi ceară dreptate pentru umilința la care a fost supus.

De cealaltă parte, şi soţia lui spune că ultimele 24 de ore i-au traumatizat familia, mai ales pe copilul lor de şapte ani, care şi-a văzut tatăl încătușat de poliţişti.

"Era acasă pe 6-7 noiembrie. Numai acasă. El nu pleacă la baruri, nu stătea cu băieții la baruri.(...) Soţul meu nu e în stare să taie nicio găină, eu mă duc cu găini prin sat când vrea să taie o pasăre, că-i e milă şi nu poate, dar să omoare un om. Suntem o familie săracă, am şi soacra paralizată la pat. Soţul meu muncește cu ziua, ce poate" a mai povestit femeia pentru Observator.

Acum ancheta continuă cu Ilie Sitariu, considerat un martor cheie în acest caz şi care a fost, astăzi, arestat preventiv pentru 30 de zile.

El este suspectat că i-ar fi găzduit, pentru o scurtă perioadă, apoi i-a transportat și sprijinit pe cei trei atacatori care l-ar fi omorât pe omul de afaceri sibian, Adrian Kreiner în propria locuinţă.

 

×
Subiecte în articol: Adrian Kreiner crimă Sibiu suspect
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close