Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii în cazul fetiței de șase ani care a dispărut de acasă, din județul Maramureș. Tricoul Valentinei a fost găsit în apă

Noi detalii în cazul fetiței de șase ani care a dispărut de acasă, din județul Maramureș. Tricoul Valentinei a fost găsit în apă

Noi detalii în cazul fetiței de șase ani care a dispărut de acasă, din județul Maramureș. Tricoul Valentinei a fost găsit în apă
Sursa foto: foto- captură Antena 3
12 Mai 2019   •   15:04

Căutări disperate în cazul fetiței de șase ani din Maramureș. Un escavator a fost adus în zonă pentru a-i ajuta pe salvatori. Tricoul copilului a fost găsit la 300 de metri de locuință, în apă. 

„Vreau să precizez că vineri după-amiaza, imediat după sesizare, polițiștii, alături de jandarmi, pompieri și voluntari, au început să o caute pe fetiță. Ieri au fost în jur 150 de persoane care au desfășurat activități de căutare. 

Primele informații au relevat că după ce s-ar fi jucat în curtea unui vecin, Valentina s-ar fi îndreptat spre râul din localitate. În cursul zilei de azi a fost găsită bluza, cu care era îmbrăcată fetița vineri, în acel râu. 

Conform informațiilor pe care le avem, se pare că fetița a plecat vineri, în jurul orei 14, iar copiii cu care s-a jucat au spus că ea s-ar fi îndreptat spre acel râu. 

În continuare se depun toate eforturile pentru ca Valentina să fie găsită”, a spus Florina Medeș, purtător de cuvânt IPJ Maramureș. 

 

×
Subiecte în articol: disparut cautari Maramureș
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close