Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii în cazul morții mezzosopranei de la Iași. Se certa groaznic cu soțul său, iar acesta ar fi maltratat-o

Noi detalii în cazul morții mezzosopranei de la Iași. Se certa groaznic cu soțul său, iar acesta ar fi maltratat-o

Ies la iveală noi detalii în cazul artistei ieșene Maria Macsim Nicoară. Mezzosopranei care a murit într-un mod brutal, ar fi fost supusă constant de soțul ei unor agresiuni grave. În plus, cei doi se certau groaznic. Apropiații povestesc că l-au auzit pe soțul său amenințând-o.

Noi detalii în cazul morții mezzosopranei de la Iași. Se certa groaznic cu soțul său, iar acesta ar fi maltratat-o
de Gabriel Dano    |    26 Mai 2021   •   22:51

Modul violent în care cântăreața și-ar fi pierdut viața, urmele de pe corpul său, dar și declarațiile rudelor și prietenilor îi fac pe anchetatori să nu-l excludă pe soțul acesteia din anchetă.

„Mi-a dat de înțeles că soțul o înșela. Ea știa. După așa zisul accident, au apărut detalii și mai concrete despre faptul că a știut cine este exact femeia cu care o înșela. Ea a spus că va lua măsuri în privința acelei terțe persoane, amantei. Ar fi fost amenințată că „Dacă da curs amenințărilor tale legate de această amantă atunci eu voi lua anumite măsuri”, a declarat una dintre prietenele bune ale mezzosopranei, potrivit Cancan.

Potrivit unor apropiați, mezzosoprana s-ar fi plâns deseori că bărbatul o bate, îi vorbește foarte urât și o amenință din cauza relație lui extraconjugale. Chiar sora artistei confirmă aceste detalii halucinante.

„Cunosc cel puțin două astfel de episoade. Era forțată de soțul ei să părăsească casa. Îi spunea că nu ar enici o șansă la acea casă, că fratele lui e avocat și că va avea grijă să nu obțină nimic. A doua amenințare a fost, de fapt a bruscat-o, a izbit-o de perete, i-a spus „Îți zdrobesc creierii dacă te atingi de ea”, a povestit Elena, la un post Tv.

×
Subiecte în articol: mezzosoprana
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close