Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii și imagini din dosarul lui Gelu Oltean: Ce sume plăteau cei care voiau să participe la ”ritualurile şamanice” organizate în clinica din Dâmbovița

Noi detalii și imagini din dosarul lui Gelu Oltean: Ce sume plăteau cei care voiau să participe la ”ritualurile şamanice” organizate în clinica din Dâmbovița

Antena 3 a prezentat în exclusivitate imagini de la clinica din Dâmbovița, în care erau organizate ritualuri șamanice care provocau halucinații puternice cauzate de ceaiul interzis și adus din Peru.

Noi detalii și imagini din dosarul lui Gelu Oltean: Ce sume plăteau cei care voiau să participe la ”ritualurile şamanice” organizate în clinica din Dâmbovița
04 Ian 2020   •   12:13

Gelu Olteanu ar fi organizat într-o casă din judeţul Dâmboviţa reuniuni de consum de droguri, inclusiv DMT, un drog puternic halucinogen şi considerat de mare risc. La aceste reuniuni de consum de droguri ar fi participat uneori şi zeci de persoane.

În prezent, procurorii DIICOT fac percheziții informatice. Toate persoanele completau un formular cu date personale, iar plata unei ședințe costa între 500 și 1.000 de Euro.

De asemenea, Gabriel Creţu, fostul șef adjunct al SPP apare pe lista procurorilor ca fiind client al clinicii, care îi aparține Vanessei Youness, iubita fostului șef al serviciului de informații din Ministerul de Interne, Gelu Oltean.

Gelu Oltean, fost șef al serviciului secret din Ministerului de Interne și partenera lui Vanessa Youness au fost arestați preventiv pentru 30 de zile într-un dosar de trafic de droguri.

DMT este o substanţă psihoactivă endogenă care produce puternice halucinaţii vizuale. Amestecul shamanic Ayahuasca, folosit în anumite triburi amerindiene din Amazon şi nu numai, are ca substanţă de bază DMT-ul.

Noi detalii și imagini din dosarul lui Gelu Oltean. Ce sume plăteau cei care voiau să participe la ”ritualurile şamanice” ale şefului serviciului secret al MAI

×
Subiecte în articol: DIICOT Gelu Oltean
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close