Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii şocante în cazul preotului Visarion Alexa: Agresiunea a avut loc în altar! Procurorii descriu filmul celor întâmplate

Noi detalii şocante în cazul preotului Visarion Alexa: Agresiunea a avut loc în altar! Procurorii descriu filmul celor întâmplate

Vin informații noi de la Parchetul General în dosarul preotului Visarion Alexa, acuzat că a agresat o femeie în timp ce se spovedea. Procurorii scriu că agresiunea a avut loc în altarul de vară al bisericii, iar preotul ar fi profitat de imposibilitatea femeii de a se apăra.

Noi detalii şocante în cazul preotului Visarion Alexa: Agresiunea a avut loc în altar! Procurorii descriu filmul celor întâmplate
Sursa foto: Inquam Photos/ George Călin
de Andreea Ştefan    |    19 Sep 2022   •   18:11

Visarion Alexa a contestat decizia judecătorilor prin care a fost plasat sub control judiciar.

Preotul Visarion Alexa s-a prezentat astăzi în fața polițiștilor de la secția Bolintin Vale, acolo unde a mers pentru a stabili programul întâlnirilor pentru controlul judiciar.

Această măsură preventivă a fost luată încă de sâmbătă, de către judecătorul care a preluat cazul, pentru o perioadă de 60 de zile.

În acest timp, preotul nu va putea să părăsească țara, nu va mai putea sluji în biserică și nici nu se va mai putea apropia de femeia care a făcut plângere împotriva lui.

Totodată, și Biserica Ortodoxă Română a început astăzi o anchetă și încearcă să afle dacă acuzațiile care i se aduc preotului se confirmă.

Urmează să aibă loc și o ședință a Patriarhiei.

În cazul în care acuzațiile care i se aduc preotului se vor confirma, acesta riscă de la 3 până la 10 ani de închisoare.

Părintele Visarion Alexa, reţinut de Poliţia Capitalei după ce o femeie l-a acuzat că a agresat-o la spovedanie

Părintele Visarion Alexa a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, după ce o femeie l-a acuzat că ar fi agresat-o în timp ce se spovedea.

În urmă cu o lună, femeia în vârstă de 37 de ani a mers la Poliţie şi a depus o plângere împotriva părintelui Visarion Alexa, parohul parohul Bisericii "Pogorârea Sfântului Duh" – Militari.

Tânăra le-a povestit poliţiştilor că în timpul unei spovedanii, părintele ar fi încercat să o agreseze sexual.

Astăzi, părintele a fost audiat de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de agresiune sexuală. Potrivit unor surse, în faţa anchetatorilor, preotul a recunoscut acuzaţia.

×
Subiecte în articol: Visarion Alexa
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close