Antena 3 CNN Actualitate Noi dezvăluiri despre accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiu

Noi dezvăluiri despre accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiu

Anchetatorii au conturat o primă ipoteză în cazul tragediei rutiere în care a fost implicat fostul ministru al economiei, Daniel Chiţoiu. Acesta ar fi intrat pe contrasens şi a provocat accidentul în urma căruia au murit doi oameni din cealaltă maşină.

Noi dezvăluiri despre accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiu
Sursa foto: foto- oltalert.ro
28 Dec 2019   •   11:31

Singurul supravieţuitor din maşina spulberată, o femeie de 71 de ani, susţine această variantă, confirmată şi de şoferul din spatele ministrului şi de alţi martori. 

În imaginile surprinse imediat după accident, Daniel Chiţoiu pare că dă explicaţii poliţiştilor pentru ce s-a întâmplat. Pe picioarele lui şi. aparent nevătămat serios. Fotografiile nu fac decât să sporească controversele referitoare la cine poartă vina tragediei. Femeia care a scăpat cu viaţă din impact spune că demnitarul este cel care a intrat pe contrasens. Asta susţine fiul ei, care a vizitat-o în spital.

”A spus că el a intrat pe contrasens. Această variantă se vehiculează, știți și voi. Asta a spus şi ea. Şi asta vor fi şi constatările poliţiei, sper”, declară băiatul victimei.

Noi dezvăluiri despre accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiu

×
Subiecte în articol: Daniel Chitoiu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close