Antena 3 CNN Actualitate Noi dezvăluiri în scandalul adopției Sorinei. Șefa IML Craiova rupe tăcerea

Noi dezvăluiri în scandalul adopției Sorinei. Șefa IML Craiova rupe tăcerea

Noi dezvăluiri în scandalul adopției Sorinei. Șefa IML Craiova rupe tăcerea
Sursa foto: foto- captură Antena 3
26 Iun 2019   •   22:18

Roxana Zăvoi, director IML Craiova, a acordat un interviu în care a vorbit despre felul în care s-a prezentat fetița de opt ani la examinarea medico-legală la care a fost supusă. 

„Pe data de 21 iunie a fost înregistrată la IML Craiova o ordonanță emisă de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova prin care ni se solicita o expertiză în ceea ce o privește pe Săcărin Sorina. A fost examinată, medicul legist și-a făcut constatările proprii, a mai fost trimisă la alte examene de specialitate. 

Din câte știu, a fost o examinare medico-legală obișnuită, nu a fost niciun element care să arate o altfel de examinare. Noi, cei de la medicina legală, am aflat de acest tsunami mediatic ulterior. Atunci nu aveam de unde să știm. 

Fetița a fost foarte cooperantă și a discutat foarte bine. Medicul legist s-a întâmplat să fie o femeie, care e mama a doi copii, și nu mi-a spus să fi fost vreo problemă. Nu plângea, nu se zbătea, nu nimic. A fost examinată în prezența părinților și a încă două persoane care nu s-au legitimat. O doamnă era psiholog și cealaltă de la DGASPC”, a spus Roxana Zăvoi. 

×
Subiecte în articol: dezvaluiri sorina
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close