Antena 3 CNN Actualitate Alte imagini cu ameninţările primite de o consilieră USR la Mogoşoaia: "Vă las în căruţ chiar dacă mă duc la puşcărie"

Alte imagini cu ameninţările primite de o consilieră USR la Mogoşoaia: "Vă las în căruţ chiar dacă mă duc la puşcărie"

Adrian Ursu, jurnalist Antena 3, a obținut, în această dimineaţă, alte imagini cu scandalul de la Mogoşoaia, în care se vede de la ce a pornit totul.

Alte imagini cu ameninţările primite de o consilieră USR la Mogoşoaia: "Vă las în căruţ chiar dacă mă duc la puşcărie"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Ian 2022   •   10:00

Imaginile au venit la sfârşitul ediţiei Exces de putere de seara trecută, iar drept urmare le-am publicat, astăzi, la prima oră.

Adrian Ursu a reiterat faptul că ameninţarea şi agresiunea trebuie sancţionate, iar de aceste lucruri se vor ocupa procurorul de caz şi judecătorii.

Pe măsură ce vom primi noi imagini cu scandalul de la Mogoşoaia, în care consiliera USR Felicia Ienculescu a fost ameninţată de consilierul PNL Valentin Ene, le vom publica pentru că este de datoria noastră.

"Pe măsură ce vezi fotografia cea mai largă, te apropii de perspectiva cea mai clară", a declarat Adrian Ursu.

Pe noile imagini se poate observa cum consilierul PNL Valentin Ene îi pune Feliciei Ienculescu mai multe întrebări despre familie pentru a-şi pregăti primele ameninţări.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la scandalul din Mogoşoaia | Adrian Ursu: "Ameninţările sunt abominabile"

Redăm, mai jos, discuţia dintre consilierul PNL Valentin Ene şi consiliera USR Felicia Ienculescu:

"Valentin Ene: Mâine, înainte de şedinţa de consiliu, o să vă transmit mâine. Aveţi un soţ acasă, da?

Felicia Ienculescu: Da.

Valentin Ene: Aveţi un soţ. Aveţi copii?

Felicia Ienculescu: Da.

Valentin Ene: Să vă trăiască. Câţi aveţi?

Felicia Ienculescu: Dar de ce vă interesează?

Valentin Ene: Aşa ca idee.

Felicia Ienculescu: De ce vă interesează câţi copii am eu? Scrie peste tot.

Valentin Ene: Dacă o singură dată.. Eu sunt de acord să mă tăvăliţi dumneavoastră peste tot pe unde vreţi dumneavoatră. În toate instanţele.

Felicia Ienculescu: Deci, Valentin Ene e prezent, Gheorghe Marian, Gheorghe Dinu şi cu mine. Îl sunaţi pe domnul (neinteligibil), da? Şi scriu prezent prin telefon.

Valentin Ene: Eu nu m-am luat de soţul dumneavoastră, nu m-am luat de copiii dumneavoastră. Nu am băgat pe nimeni.. Dumneavoastră puteţi să mă tăvăliţi pe mine pe unde doriţi dumneavoastră. Dacă, vreodată, mai aud în viaţa mea că mai puneţi să mai sune reporteri pe nevastă-mea sau pe fii-mea, vă las în căruţ. Vă las în căruţ cu rotile. Credeţi-mă. Vă las în căruţ cu rotile, chiar dacă mă duc la puşcărie cinci ani, şapte ani, vă las în căruţ cu rotile. Dacă îmi mai amestecaţi familia. Nu mai amestecaţi familia în problemele dumneavoastră, doamnă.

Felicia Ienculescu: Dar ce treabă aveţi dumneavoastră să îmi spuneţi mie de reporteri, de familie, de nu ştiu ce?

Valentin Ene: Aţi pus reporterii să o sune pe nevastă-mea, să o sune pe fii-mea.

Felicia Ienculescu: Dar de unde ştiţi? Aveţi dovezi? Deci, eu nici nu ştiu numărul dumneavoastră de telefon. Habar nu am.

Valentin Ene: Doamnă dragă, dacă o singură dată se va mai întâmpla, dumneavoastră veţi fi singura care veţi rămâne în căruţ cu rotile. Credeţi-mă!".

×
Subiecte în articol: Mogosoaia Adrian Ursu USR
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close