Antena 3 CNN Actualitate Noi imagini cu Gheorghe Dincă, la poliția din Caracal. Criminalul, față în față cu părinții Alexandrei Măceșanu

Noi imagini cu Gheorghe Dincă, la poliția din Caracal. Criminalul, față în față cu părinții Alexandrei Măceșanu

Noi imagini cu Gheorghe Dincă, la poliția din Caracal. Criminalul, față în față cu părinții Alexandrei Măceșanu
08 Aug 2019   •   11:01

Gheorghe Dincă se află joi la sediul poliției din Caracal. Este momentul în care criminalul a fost dus la audieri pentru a face mărturisiri. Aici se află și părinții Alexandrei care au fost chemați pentru percheziția informatică.

O nouă descoperire răstoarnă cursul anchetei de la Caracal. Anchetatorii au găsit miercuri, în curtea lui Gheorghe Dincă, alte bucăți de oase, care par a fi umane. Nu se știe însă dacă sunt ale Luizei, Alexandrei sau ale unei victime despre care nu s-a vorbit până acum. 

Între timp, anchetatorii au prelevat probe ADN și de la casa Luizei.

Percheziția informatică nu s-a finalizat, se vor descărca datele din telefoane laptop și aparatul foto. 

Între timp, procurorii au mai găsit încă un telefon, cel de pe care au fost sunați păinții Luizei. Și alte date ies la iveală: faptul că mascații au fost și la un apartament care i-ar fi aparținut lui Dincă, și ar fi așteptat tot până la 6 dimineața să intre. 

Posibil ca mâine să încheie perchezițiile informatice, dar nicicum perchezițiile de la casa lui Dincă. Procurorii DIICOT nu exclud posibilitatea să stea și două luni să analizeze fiecare proba din casa lui Dincă. 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close