Antena 3 CNN Actualitate Noi imagini revoltătoare de la grădinița groazei. Teroarea în care directoarea îi ţinea pe cei mici

Noi imagini revoltătoare de la grădinița groazei. Teroarea în care directoarea îi ţinea pe cei mici

Noi imagini revoltătoare de la grădinița groazei. Teroarea în care directoarea îi ţinea pe cei mici
de S.T.    |    06 Apr 2016   •   14:16

Au apărut noi imagini revoltătoare de la grădiniţa din Cotroceni. Camerele de luat vederi au suprins teroarea în care directoarea îi ţinea pe cei mici.

Vă avertizăm că imaginile de mai sus vă pot afecta emoţional!

Pe filmare se vede cum o fetiţă de nici doi ani este bruscată, ameninţată şi dată afară din clasă. Totul într-un moment de furie al directoarei, care se repede la cea mică, o trage de urechi și o smuceşte de mână ca pe o păpuşă. Martori la scenă sunt ceilalţi copii dar şi două educatoare, insensibile la gesturile brutale. La un moment dat, o educatoare se uită după uşă, dar nu face nimic. Între timp, directoarea îşi descarcă nervii pe un alt copil. Într-un final, fetiţa care plângea înduioşător la uşă este lăsată să intre. Dar directoarea continuă să o certe.

Imaginile arată cât de timoraţi erau copii şi cum tresar când directoarea ridică tonul şi bate ameninţător din picior. Câteva minute mai târziu apare şi tatăl fetiţei, care crede că fiica sa a fost neascultătoare. Îi face semn să tacă. Acum îi pare rău că nu şi-a ascultat copilul. De faţă cu părintele, şi celelalte educatoare, martore la scenă, îşi joacă bine rolul. Una dintre ele o ia în braţe pe fetiţă şi o pupă. Cu toate acestea, atât directoarea cât şi educatoarele care i-au fost complice sunt libere.

Potrivit judecătorului, şi părinţii au o parte importantă de vină.

×
Subiecte în articol: gradinita directoare cotroceni
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close