Antena 3 CNN Actualitate Noi informații despre crima macabră din Dâmbovița. Cine ar fi femeia găsită moartă pe un câmp

Noi informații despre crima macabră din Dâmbovița. Cine ar fi femeia găsită moartă pe un câmp

Apar noi informații despre cadavrul tranșat descoperit pe un câmp din Dâmbovița.

de Ana Ciuvică    |    08 Apr 2024   •   08:23

Anchetatorii sunt tot mai aproape de a identifica trupul neînsuflețit găsit pe marginea drumului. Rezultatele probelor ADN vor fi gata curând, iar cu ajutorul lor, criminalul ar putea fi identificat.

Potrivit unor surse, indiciile din anchetă ar sugera că victima ar putea fi o femeie de aproximativ 38 de ani, din București, dată dispărută de sora ei, luna trecută.

Pe masa procurorilor au ajuns rezultatele preliminare ale necropsiei. În scurt timp, pe baza rezultatelor ADN, ei vor reuși să identifice victima. De aici şi până la a descoperi cine a fost criminalul femeii de 30 de ani, mai este doar un pas.

”Vom vedea care sunt complicitățile, cooperările, conflictele și vom vedea, poate datorează cuiva, are de luat de undeva, a deranjat pe cineva, există motive de gelozie, de răzbunare, și în felul acesta se realizează suspecții rezonabili”, a explicat Tudorel Butoi, psiholog criminalist, la Antena 3 CNN.

Procurorii analizează și imaginile de pe camerele de supraveghere ridicate de polițiști, surprinse în ultimele 30 de zile. Atât pe cele unde a fost găsit trupul neînsuflețit al femeii cât și pe cele din apropiere. Aceștia încearcă să stabilească traseul suspectului. 

Pista pe care merg anchetatorii este că femeia a fost omorâtă în altă parte și mai apoi lăsată pe câmp de atacator și ascunsă printre vegetație. Experții susțin că trupul neînsuflețit al femeii a fost tranșat pentru a fi mai greu de identificat de polițiști.

”Sacul l-am văzut când am fost pe câmp. Mi-am întors privirea, pentru că venea și un miros foarte puternic. Era la câțiva metri de drum... doi-trei metri. Pantofii împrăștiați pe arătură...”, a povestit și bărbatul care a găsit trupul neînsuflețit al femeii. 

”Făptuitorul a dorită să arunce pachetele în mai multe zone, de aia le-a tranșat. Dar ceva, nu știm încă ce factori, dacă au fost factori de timp sau de presiune, teama sau panica, l-a făcut să arunce cadavrul, deși diseminat, în același loc. 

Aproape de șosea, dar localizarea este tentantă, pentru că acolo este mărăciniș, boscheți, arboret, iarbă, fân, iar sacul a fost lăsat în locul asta, unde este greu de văzut”, a mai spus Tudorel Butoi.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit în urmă cu 3 zile pe un câmp din apropiere de Autostrada 1. Zeci de polițiști sunt implicați în această anchetă.

×
Subiecte în articol: Dambovita crima
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close