Antena 3 CNN Actualitate Noi informații despre starea lui Hanibal Dumitrașcu. Radu Tudor: Antena 3 este alături de el și ne rugăm să treacă peste acest moment greu

Noi informații despre starea lui Hanibal Dumitrașcu. Radu Tudor: Antena 3 este alături de el și ne rugăm să treacă peste acest moment greu

Noi informații despre starea lui Hanibal Dumitrașcu. Radu Tudor: Antena 3 este alături de el și ne rugăm să treacă peste acest moment greu
Sursa foto: foto: captura Antena 3/ Facebook
18 Mai 2018   •   19:58

Psihologul Hanibal Dumistrașcu a fost operat de urgență, însă starea lui este în continuare gravă.
 
Psihologului i s-a facut joi rău pe stradă. A fost internat la Spitalul Universitar din Capitală, iar medicii au constatat că suferise un accident vascular.

Starea sa este agravată și de diabetul de care suferă, dar și de alte afecțiuni. Medicii au anunțat că următoarele ore sunt critice.

Radu Tudor a anunțat la Punctul de Întâlnire cele mai noi informații despre starea lui Hanibal Dumitrașcu și i-a transmis un mesaj de susținere."

"Psihologul Hanibal Dumitrașcu a fost de-a lungul timpului mereu alături de Antena 3, invitat în emisiuni, un om care a pus umărul prin analizele sale, prin profilul psihologic pe care l-a făcut celor care au săvârșit abuzuri, un om foarte apreciat, un om care de fiecare dată când a intervenit, a făcut-o cu profesionalism.

Noi, cei de la Antena 3, vrem să-i dorim foarte multă sănătate psihologului Hanibal Dumitrașcu, înțelegem că situația sa este destul de complicată și sperăm ca medicii să îl poată ajuta în acest moment greu", a spus Radu Tudor.

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close