Antena 3 CNN Actualitate Noi informaţii în cazul asasinatului din Piteşti. Ce rol a avut POLIŢISTUL în plănuirea omorului

Noi informaţii în cazul asasinatului din Piteşti. Ce rol a avut POLIŢISTUL în plănuirea omorului

de O.P.    |    06 Iun 2013   •   05:48

Noi informaţii ies la iveală în cazul asasinatului în stil mafiot, care a avut loc în plină stradă la Piteşti. Execuţia a fost pusă la cale cu mult timp în urmă, spun anchetatorii.

Bărbatul care a fost ucis cu 6 gloanţe îi datora 30.000 de euro celui suspectat acum că l-a omorât.  Dar, în loc să-i înapoieze banii, l-ar fi bătut crunt pe criminal. Iar acesta a jurat răzbunare.  A plănuit crima în detaliu. Apoi, ajutat de poliţist, a pus în executare planul diabolic. 

Principalul suspect în cazul asinatului de la Piteşti şi prietenul său poliţist şi-au aşteptat victima în apropierea blocului în care aceasta locuia. Au tăiat cu un cleşte cablurile de electricitate de pe stradă, ca să se asigure că nu vor fi văzuţi. Criminalul, care purta cagulă şi mănuşi, l-a executat pe bărbatul care îi datora 30.000 de euro. A tras şase gloanţe. Victima a mai apucat doar să strige numele asasinului său.

Anchetatorii spun că poliţistul ar fi asistat la execuţie. Apoi l-ar fi ajutat pe asasin să-şi şteargă urmele. Au ars mănuşile şi cagula sub un pod, la o trecere de cale ferată. Au făcut însă două greşeli.

O altă probă care îi incriminează pe cei doi este aceea că poliţistul a avut în dotare acelaşi tip de pistol ca arma crimei. A avut grijă să-l dea dispărut cu mult timp în urmă.

Suspectul de crimă şi poliţistul sunt acuzaţi de omor calificat, respectiv de complicitate la omor calificat şi ar putea să stea ani mulţi după gratii.

×
Subiecte în articol: asasinat

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close