Antena 3 CNN Actualitate Noi informații legate de starea de sănătate a mamei și bunicului Luizei Melencu

Noi informații legate de starea de sănătate a mamei și bunicului Luizei Melencu

Noi informații legate de starea de sănătate a mamei și bunicului Luizei Melencu
28 Sep 2019   •   11:54

Cristiana Geormăneanu, purtătorul de cuvânt Spitalul Clinic de Urgență Județean din Craiova, a venit cu ultimele informații referitoare la starea de sănătate a mamei și bunicului Luizei Melencu. 

„Așa cum spuneam, pacientul e internat în acest moment în Clinica de Cardiologie a spitalului nostru, este monitorizat și tratat specific. În acest moment am vorbit cu medicul cardiolog de gardă și mi-a spus că pacientul este conștient, este stabil, atât hemodinamic, cât și respirator. Valorile tensiunii arteriale au scăzut. Pacientul va mai fi internat cel puțin în acest weekend. 

În cazul Monicăi Melencu, pacienta a fost eliberată la domiciliu în urmă cu câteva minute. Durerile au cedat în cursul nopții. Analizele efectuate de noi au prezentat valori normale. A fost consultată de medicul cardiolog, amândoi au fost consultați și de medicul psihiatru. S-au evidențiat modificări date de stresul cumulat în această ultimă perioadă. Pacienta a primit un diagnostic de sindrom anxios și recomandarea de consiliere psihologică”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului din Craiova. 

Un echipaj de jandarmi a ajuns vineri la curtea familiei Melencu pentru a o lua cu forța pe Monica Melencu la DIICOT, după ce a refuzat să meargă. 

Mama Luizei a leșinat când a aflat ca urma să fie luată cu forța. Bunicul adolescentei a amenințat că își toarnă benzină pe el și își dă foc, lucru pe care l-a și făcut ulterior. Ambulanța a ajuns la familia Melencu, iar mama și bunicul Luizei au fost transportați la Spitalul din Craiova.

×
Subiecte în articol: informatii
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close