Antena 3 CNN Actualitate Noi informații șocante în cazul polițistului pedofil

Noi informații șocante în cazul polițistului pedofil

Noi informații șocante în cazul polițistului pedofil
09 Ian 2018   •   18:13

Au apărut noi informații în privința polițistului care a recunoscut că a agresat doi copii în lift. 

Anchetatorii au stabilit că a agresat sexual o altă fetiță în anul 2012 și se fac cercetări pentru o altă agresiune care ar fi avut loc în anul 2009. Și atunci au fost multe imagini care au fost puse la dispoziția autorităților și presei. 

Instanța a dispus arestarea polițistului pentru 30 de zile. 

Deși existau imagini destul de clare încă de acum câțiva ani cu polițistul, nimeni nu a făcut nimic. Abia duminică, la ora 17, cineva de la Brigada Rutieră, un coleg de-al lui Eugen Stan, le-a spus celorlalți că bărbatul din imagine este chiar colegul lor de serviciu. Nimănui nu i-a venit să creadă. Emanuel Rene Vornicu, cel căruia agentul pedofil i-a fost subordonat, a fost demis astăzi. 

Până în anul 2009 bărbatul a lucrat la Jandarmerie, iar în 2012 a fost mutat la Brigada Rutieră, împreună cu șeful său, Vornicu. Apoi a urmat fapta din anul 2012, atunci când a agresat o fetiță de 7 ani, faptă pe care polițistul a și recunoscut-o. El a continuat să lucreze și apoi alături de domnul Vornicu, iar în 2015 polițistul a agresat în acelați mod o femeie, care a depus o plângere împotriva lui. Sesizarea a fost trimisă chiar la Brigada Rutieră, însă nimeni nu știe de ce nu s-a luat nicio măsură. 

×
Subiecte în articol: informatii pedofil politist
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close