Antena 3 CNN Actualitate Noi modificări în structura anului școlar. Anunţul făcut de ministrul Tineretului și Sportului, Ionuţ Stroe

Noi modificări în structura anului școlar. Anunţul făcut de ministrul Tineretului și Sportului, Ionuţ Stroe

Apar alte modificări în structura anului şcolar. De data aceasta, este vorba despre orele de sport din programă, iar anunţul a fost făcut marţi, de ministrul de resort, Ionuţ Stroe.

Noi modificări în structura anului școlar. Anunţul făcut de ministrul Tineretului și Sportului, Ionuţ Stroe
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    18 Aug 2020   •   15:05

Începând din anul şcolar viitor, elevii vor face mai multe ore de sport, iar o parte dintre acestea se vor desfăşura on-line, din cauza pandemiei de coronavirus.

"Deja am gândit acest lucru împreună cu Ministerul Educaţiei. Vom avea o oră în plus, această oră va fi adaptată condiţiilor în care ne desfăşurăm viaţa până vom avea o soluţie medicală. 

 

Am realizat un parteneriat cu Comitetul Olimpic Român şi cu Ministerul Educaţiei prin care toţi profesorii de sport din România vor avea soluţii digitale, apropos de ore de sport on-line, exerciţii care evită contactul, aglomerarea terenurilor de sport", a declarat, marţi, ministrul Tineretului şi Sporturilor, Ionuţ Stroe.

Noua oră de sport care se va face suplimentar se va desfăşura on-line, din cauza crizei din sănătate, generate de epidemia de COVID-19.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: ionut stroe sport an şcolar şcoală elevi
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close