Antena 3 CNN Actualitate Noi percheziţii în dosarul Boldea. Procurorii ridicat dintr-un garaj mai multe bunuri ale deputatului

Noi percheziţii în dosarul Boldea. Procurorii ridicat dintr-un garaj mai multe bunuri ale deputatului

Noi percheziţii în dosarul Boldea. Procurorii ridicat dintr-un garaj mai multe bunuri ale deputatului
Sursa foto: Foto: Antena 3
23 Mar 2012   •   16:11
UPDATE 18.00 - Percheziţia la garajul în care au fost găsite zeci de bunuri aparţinând deputatului Mihail Boldea s-a încheiat, vineri, în jurul orei 17.50, procurorii ridicând mai multe probe pe care le-au sigilat în prezenţa martorilor, după care le-au încărcat în maşina Jandarmeriei şi au părăsit locaţia.
   
Anchetatorii au găsit la percheziţia făcută, vineri după-amiază, într-un garaj din zona Portului Galaţi, zeci de bunuri, între care două ceasuri de valoare, procurorii afirmând că acestea ar putea fi cele care figureză în declaraţia de avere a lui Mihail Boldea.
   
În garajul percheziţionat au fost găsite zeci de bunuri, de la camere video, aparate foto, până la maşini de spălat şi multe anvelope.
   
Totodată, anchetatorii au găsit un laptop, foarte multe cd-uri şi zeci de documente care ar conţine informaţii utile în anchetă.
   
Garajul percheziţionat are urme de sigiliu, iar procurorii spun că în ultimele zile acesta a fost supravegheat de jandarmi.


Noi percheziţii în dosarul Boldea. Procurorii percheziţionează un garaj al deputatului Boldea, în care au găsit un laptop, două hard-uri pentru camere de supraveghere, mai multe ceasuri şi un medalion cu harta Africii.

Şeful Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), a spus, într-o conferinţă de presă, că o "preocupare primordială" a anchetatorilor este recuperarea prejudiciului produs de gruparea infracţională, astfel că vor fi luate toate măsurile asigurătorii asupra bunurilor lui Mihail Boldea.

Şeful DIICOT a adăugat că instituirea măsurilor asigurătorii asupra bunurilor pe care le deţinea deputatul Mihail Boldea şi pe care le-a înstrăinat în mod formal către membrii familie sale va continua.
   
"Încercăm să procedăm la indisponibilizarea a tot ce înseamnă imobil, a tot ce înseamnă conturi bancare, sume de bani găsite la locuinţele acestora", a spus Olaru.
   
Şeful DIICOT a mai spus că din moment ce procurorii au blocat mare parte din conturile pe care le deţine la această dată deputatul Mihail Boldea, speranţa este că nu are sursă de finanţare foarte mare.


×
Subiecte în articol: laptop procurori
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close