Antena 3 CNN Actualitate Noi probe trimise de DIICOT la INML. Ce s-a găsit în casa criminalului din Caracal

Noi probe trimise de DIICOT la INML. Ce s-a găsit în casa criminalului din Caracal

Noi probe trimise de DIICOT la INML. Ce s-a găsit în casa criminalului din Caracal
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
19 Aug 2019   •   19:56

Un comunicat al DIICOT anunță că mai mulți martori au fost audiați în cazul crimelor din Caracal. De asemenea, noi probe au fost găsite în casa și curtea lui Gheorghe Dincă. Comunicarea făcută de DIICOT este pentru perioada dintre 15-19 august. Aceștia susțin că s-a scanat și s-a făcut mai multe escavări.

Surse Antena 3 spun că în această perioadă nu s-au găsit nicio probă nouă.

”Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În perioada 15.08.2019 - 19.08.2019, procurorii DIICOT-Structura Centrală împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române, delegați în cauză, au continuat percheziția efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, respectiv, activitatea de scanare și excavare a zonelor delimitate.

De asemenea, în această perioadă au fost audiate persoane care aveau cunoștință despre fapte sau împrejurări care ar putea constitui probe în dosarul penal privind pe inculpatul Dincă Gheorghe.

În cauză a fost dispusă expertizarea unor noi mijloace de probă în scopul evaluării valențelor probatorii ale acestora de către Institutul Național de Medicină Legală “Mina Minovici” și Institutul Național de Criminalistică din cadrul IGPR.

Subliniem faptul că procurorii DIICOT, încă din data de 28.07.2019, au asigurat asistență familiilor celor două victime, prin intermediul specialiștilor din cadrul Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane, în conformitate cu atribuțiile sale, prevăzute de art.3 din H.G. 460/2011 privind organizarea și funcționarea acestei instituții.

Precizăm că, pe toată durata derulării procedurilor, procurorii DIICOT au asigurat drepturile procesuale ale tuturor părților din dosar.”, a fost comunicatul transmis de DIICOT.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close