Antena 3 CNN Actualitate Noi restricţii de circulaţie, în zona pasajului Băneasa (VIDEO)

Noi restricţii de circulaţie, în zona pasajului Băneasa (VIDEO)

Noi restricţii de circulaţie, în zona pasajului Băneasa (VIDEO)
01 Oct 2009   •   23:16

Intrarea din Bucureşti prin partea de nord se încurcă din nou. Pentru ca lucrările să se tremine mai repede în intersecţia din Băneasa, maşinile vor putea circula doar înainte şi la dreapta. Noile reguli de circulaţie intră în vigoare de săptămâna viitoare.

Practic, prin intersecţia din nordul Bucureştiului nu se mai trece decât în anumite condiţii. Cel mai greu va fi pentru şoferii care vor să intre în Bucureşti. Ei au de făcut un ocol mai mare de cinci kilometri doar ca să ajungă tot aici, în intersecţie.

În plus vor trebui să fie foarte atenţi la indicatoarele rutiere pentru că altfel riscă să se trezească la intrarea în Capitală că sunt obligaţi să meargă tot înainte, alţi vreo trei kilometri, unde pot întoarce în siguranţă.

Şoferii care veneau pe DN1 ca să ajungă în partea de est a Bucureştiului, spre cartierul Aviaţiei şi o luau până acum pe bulevardul Aerogării vor avea ca rută ocolitoare şoseaua Jandarmeriei - bulevardul Oaspeţilor, şoseaua Siseşti şi vor ajunge apoi în bulevardul Ion Ionescu de la Brad şi apoi traversează DN1 ca să intre pe bulevardul Aerogarii. Un ocol de cinci kilometri.

Mai puţin de ocolit au cei care vin dispre cartierele Aviaţiei sau Băneasa şi foloseau DN 1 pentru a ajunge în centru. Ei pot ajunge prin bulevardul Ficusului şi strada Elena Văcărescu din nou în DN1 la doar cîteva sute de metri mai jos de pasajul Băneasa.

Comisia de circulaţie spune că prin interzicerea virajului la stânga zona nu va mai fi atât de aglomerată iar muncitorii vor putea lucra mai repede.

Decizia primăriei îi numulţumeşte pe şefii de transporturi care ar fi vrut ca peste viitorul pasaj de la Băneasa să se circule doar de la nord la sud, pe DN1.

Restricţiile de circulaţie impuse de primărie vor rămîne în vigoare până este gata pasajul.



Observator


×
Subiecte în articol: pasaj baneasa restricţii circulatie
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close