Antena 3 CNN Actualitate Noi scenarii politice în scandalul momentului. Ce i-ar pregăti premierul Tudose lui Dragnea după remaniere

Noi scenarii politice în scandalul momentului. Ce i-ar pregăti premierul Tudose lui Dragnea după remaniere

Noi scenarii politice în scandalul momentului. Ce i-ar pregăti premierul Tudose lui Dragnea după remaniere
14 Oct 2017   •   11:21

Scandalul dintre Liviu Dragnea și premierul Tudose este departe de a se închiea. În ciuda declarațiilor de aparentă împăcare. Circulă mai multe scenerii la această oră despre planurile ascunse ale lui Mihai Tudose, pe care vrea să le pună în aplicare chiar de toamna aceasta.

Sorin Grindeanu a confirmat că a fost invitat de Mihai Tudose să facă parte din Guvern. Se pare că Grindeanu ar fi trebuit să vină chiar pe funcția de vice-premier și ministrul al Dezvoltării, poziția de pe care a plecat Sevil Shaidehh, omul de încredere a lui Liviu Dragnea.

Mihai Tudose ar dori scaunul lui Liviu Dragnea. El și-ar propune să câștige cât mai multă putere în partid. Dacă pe de o parte Mihai Tudose a reușit să se impună în prima ședință CExN, reușind să facă remanierea, în cea de-a doua ședință, care a avut loc vineri nu a reușit să câștige foarte mult teren.

În ceea ce privește poziția lui Liviu Dragnea în partid, rămâne de văzut cât de șubredă este după atacurile lansate de premier.
 

×
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close