Antena 3 CNN Actualitate Noi taxe pentru locurile de parcare din Sectorul 4

Noi taxe pentru locurile de parcare din Sectorul 4

Noi taxe pentru locurile de parcare din sectorul 4. Acestea vor fi împărţite în două zone şi vor avea tarife diferite. În zona galbenă o oră va costa 2 lei, iar în cea verde un leu. Cu banii care se vor strânge, primarul Daniel Băluţă doreşte să construiască noi locuri de parcare.

Noi taxe pentru locurile de parcare din Sectorul 4
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    24 Aug 2021   •   16:09

Valeriu locuieşte în Sectorul 4. Deşi staţiona cu maşina pe locul de parcare public, nu aflase că trebuie să şi plătească.

Panourile informative cu noile zone taxabile au fost amplasate la începutul săptămânii, însă mulţi dintre participanţii la trafic nu ştiu de noile reguli.

Spaţiile de parcare de pe bulevarde vor fi împărţite în două zone tarifare şi vor fi taxate de luni până duminică între orele 8 şi 18.

"Practic discutăm de ordinea pe care dorim să o instituim în ceea ce priveşte traficul şi în mod particular o eficientizare a utilizării locurilor de parcare. Dorinţa pe care o avem pe termen scurt şi am scos în dezbatere publică acest proiect este ca după ora 18 toate aceste parcări să le putem transforma în parcări de reşedinţă'', a spus Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4.

Din sumele încasate, autorităţile vor să amenajeue alte parcări.

Antena 3 v-a prezentat recent în urma campaniei "Eu unde parchez" problemele cu care bucureştenii se confruntă zilnic în trafic.

 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close