Antena 3 CNN Actualitate Noii miniștri au depus jurământul la Palatul Cotroceni

Noii miniștri au depus jurământul la Palatul Cotroceni

Noii miniștri au depus jurământul la Palatul Cotroceni
Sursa foto: foto- captură Antena 3
10 Iun 2019   •   17:02

UPDATE Noii miniștri au depus jurămintele la Palatul Cotroceni. Vinerea trecută, Ana Birchall a fost numită ministru al Justiţiei, Roxana Mînzatu - ministru al Fondurilor Europene şi Natalia Intotero - ministru pentru Români de pretutindeni. 

UPDATE A început ceremonia jurământului de învestitură a noilor miniştri la Palatul Cotroceni. La ceremonie au asistat premierul Viorica Dăncilă, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, dar și alți miniștrii.

Știre inițială

În scurt timp, premierul Viorica Dăncilă se va fla din nou faţă în faţă cu preşedintele Klaus Iohannis. Premierul va asista la ceremonia jurământului de învestitură a noilor miniştri de la Justiţie, Fonduri Europene şi Românii de Pretutindeni.

Klaus Iohannis a acceptat propunerile făcute de Viorica Dăncilă, dar l-a respins pe Titus Corlăţean ca vicepremier.

În aceste momente așteptăm de la premier să vedem dacă va duce la bun sfârșit o propunere de interimat, în condițiile în care, potrivit unor surse, Biroul Permanent Național ar fi fost propusă Anna Birchal să preia din nou această poziție ca interimar, poziție pe care a ocupat-o până astăzi, când își va depune jurământul. 

×
Subiecte în articol: viorica dancila premierul Klaus Iohannis
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close