Nora lui Măgureanu, despre denunţul împotriva lui Carmen Daniela Dan, noul ministru al Afacerilor Interne

09 Ian 2017   •   23:44
Nora lui Măgureanu, despre denunţul împotriva lui Carmen Daniela Dan, noul ministru al Afacerilor Interne Foto: Facebook

După ce Laura Codruţa Kovesi a fost întrebată ce s-a întâmplat cu denunţul din martie 2016 al Alinei Petre, fosta noră a fostului director al SRI Virgil Măgureanu, care ar fi zis că a adus acuzaţii mai multor persoane, printre care şi Carmen Daniela Dan, noul ministru al Afacerilor Interne, Alina Petre a venit cu clarificări.

"Vreau să clarific, pentru toți cei interesați, că nu am nicio legătură cu denunțul făcut împotriva doamnei Carmen Dan. Se creează o mare confuzie între ceea ce am depus eu și ceea a depus Fundația EuroHonest, prin dl. Florin Ghiulbenghian, de multe ori în același timp cu mine. Nu răspund decât pentru semnătura mea aflată pe înscrisurile depuse de mine personal. Nu o cunosc pe această doamnă și nu am cunoștință despre activitatea dânsei. Aceeași confuzie s-a creat și în cazul dlui. Băsescu, care în confuzie, sau poate doar din goana după publicitate, a ales să mă acționeze în judecată. Aceste lucruri se vor lămuri curând", a spus Alina Petre., citată de dcnews.

Parteneri
x close