Antena 3 CNN Actualitate Nora lui Măgureanu, despre denunţul împotriva lui Carmen Daniela Dan, noul ministru al Afacerilor Interne

Nora lui Măgureanu, despre denunţul împotriva lui Carmen Daniela Dan, noul ministru al Afacerilor Interne

Nora lui Măgureanu, despre denunţul împotriva lui Carmen Daniela Dan, noul ministru al Afacerilor Interne
Sursa foto: Foto: Facebook
09 Ian 2017   •   23:44

După ce Laura Codruţa Kovesi a fost întrebată ce s-a întâmplat cu denunţul din martie 2016 al Alinei Petre, fosta noră a fostului director al SRI Virgil Măgureanu, care ar fi zis că a adus acuzaţii mai multor persoane, printre care şi Carmen Daniela Dan, noul ministru al Afacerilor Interne, Alina Petre a venit cu clarificări.

"Vreau să clarific, pentru toți cei interesați, că nu am nicio legătură cu denunțul făcut împotriva doamnei Carmen Dan. Se creează o mare confuzie între ceea ce am depus eu și ceea a depus Fundația EuroHonest, prin dl. Florin Ghiulbenghian, de multe ori în același timp cu mine. Nu răspund decât pentru semnătura mea aflată pe înscrisurile depuse de mine personal. Nu o cunosc pe această doamnă și nu am cunoștință despre activitatea dânsei. Aceeași confuzie s-a creat și în cazul dlui. Băsescu, care în confuzie, sau poate doar din goana după publicitate, a ales să mă acționeze în judecată. Aceste lucruri se vor lămuri curând", a spus Alina Petre., citată de dcnews.

×
Subiecte în articol: Alina Petre Florin Ghiulbenghian
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close