Antena 3 CNN Actualitate Norica Nicolai: PNL este în continuare membru al ALDE. Consider că am fost indusă în eroare de Crin Antonescu

Norica Nicolai: PNL este în continuare membru al ALDE. Consider că am fost indusă în eroare de Crin Antonescu

03 Iun 2014   •   15:58

PNL va putea adera la Partidul Popular European abia în septembrie, pentru că abia atunci liberalii vor organiza un congres, unde îşi vor stabili doctrina politică. Până atunci, liberalii rămân la ALDE.

Europarlamentarul Norica Nicolai spune că fostul lider PNL, Crin Antonescu, i-a indus în eroare pe liberali, după ce le-a promis acestora ca astăzi vor apărea pe listele PPE.

"PNL este în continuare membru al ALDE. Consider că am fost indusă în eroare de Crin Antonescu. Am văzut că în momentul de faţă nu putem fi primiţi în PPE şi cred că e foarte corect, pentru că prin statut avem nevoie de o dezbatere cu privire la doctrină şi la valorile pe care e nevoie să le adoptăm odată cu intrarea în PPE. Voi cere astăzi un punct de vedere al domnului Iohannis pentru că, în opinia mea, această atitudine a noastră ne pune în afara PNL, care ne obligă ca decizia de afiliere la PPE să o luăm prin Congres", a declarat Norica Nicolai, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.


×
Subiecte în articol: Norica Nicolai Crin Antonescu

Legislaţie nouă pentru piaţa muncii

Europarlamentarii anunţă că vor să obţină statut de angajat şi drepturi pentru mai multe categorii de lucrători

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close