Antena 3 CNN Actualitate Norocul vine tot peste cei bogaţi. Ce parlamentari au câştigat la Loto sau la pariurile sportive

Norocul vine tot peste cei bogaţi. Ce parlamentari au câştigat la Loto sau la pariurile sportive

Norocul vine tot peste cei bogaţi. Ce parlamentari au câştigat la Loto sau la pariurile sportive
de O.P.    |    17 Iul 2014   •   06:08

Norocul îi loveste tot pe cei răsfăţati de soartă!  Mai mulţi parlamentari şi-au rotunjit veniturile după ce au câştigat la LOTO 6 din 49 sau la pariuri sportive. 

În schimb, pe unii aleşi nu i-a ocolit ghinionul. Sunt deputaţi care n-au mai putut să-şi plătească ratele şi s-au trezit fără case sau terenuri.

Democrat-liberalul Ioan Bălan şi-a dorit, toată viaţa, casă pe pământ. Şi-a văzut visul cu ochii, de abia anul trecut. Din declaraţia de avere am aflat că şi-a cumpărat o casă de peste 500 de metri pătraţi, cu un garaj, anexă şi foişor. A luat un credit imobiliar de peste 150 de mii de euro, dar tot mai avea nevoie de bani.

Astfel, Ioan Bălan a convins pe cineva să accepte, în schimbul vilei, mai multe bunuri. A dat un apartament de 60 de metri pătraţi în Suceava pe care el l-a evaluat la o sută de mii de euro. A mai pus la bătaie două garaje, o maşină, şi bijuterii, toate în valoare de aproape 90 de mii de euro, iar vânzătorul a acceptat.

Deputatul de Bacău, Constantin Avram, n-a avut acelaşi noroc. N-a găsit cu cine să facă schimburi avantajoase de terenuri sau de case, aşa că banca l-a executat silit. Pentru un credit de 170 de mii de euro a pierdut o casă, un apartament şi un teren de 1.000 de metri pătraţi.

Norocul a venit, în schimb, în familia celor care n-aveau nevoie, în familia deputatului Mircea Dobre. A câştigat la Loto peste 4.000 de euro. 
 
Deputatul UDMR, Gabor Kereskenyi, a avut şi el noroc. La pariuri sportive. Parlamentarul a reuşit să ghicească rezultatele mai multor partide, în urma cărora a câştigat 2.000 de lei.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close