Antena 3 CNN Actualitate Ce notă a lua la BAC fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost șefă de promoție

Ce notă a lua la BAC fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost șefă de promoție

Eliza, fiica Adrianei Iliescu a dat examenul de Bacalaureat și a obținut rezultate extraordinare.

Ce notă a lua la BAC fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost șefă de promoție
30 Iun 2022   •   12:53

Eliza, fiica de aproape 18 ani a Adrianei Iliescu, a fost șefă de promoție a absolvenților Colegiului ”Dimitrie Paciurea” din București. 

Cu puțin timp înainte de a susține examenul maturității, fata declara că nu are deloc emoții, întrucât s-a pregătit foarte bine. Acum, mama ei a dezvăluit care au fost notele obținute de tânăra care își dorește să urmeze două facultăți.

”Fiica mea a luat 9,80 la Limba Română. De asemenea, a obținut alte două note mari, de peste 9.00, fiecare, una la Istorie și alta la celălalt opțional pentru care a decis în cele din urmă să dea examen”, a declarat Adriana Iliescu pentru impact.ro.

În urmă cu câteva săptămâni, Eliza a vorbit despre planurile ei și a dezvăluit care sunt facultățile la care se gândește să se înscrie.

"Nu am luat niciun moment în calcul varianta de a studia în străinătate. Așa că m-am oprit asupra a două variante. Este vorba despre Facultatea de Litere, dar și de cea de Filosofie.

Am decis să urmez modelul mamei și, cum ea a fost profesoară, asta vreau să fac și eu! Realizez că nu va fi simplu, mai ales că voi încerca să le urmez în paralel, dar îmi doresc să încerc să fac asta! Și să calc pe urmele mamei" spunea fata.

×
Subiecte în articol: Bacalaureat 2022 Adriana Iliescu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close