Antena 3 CNN Actualitate Nou dosar pentru Mircea Băsescu. „Este vorba de un denunţ pe care l-a făcut Florin Anghel"

Nou dosar pentru Mircea Băsescu. „Este vorba de un denunţ pe care l-a făcut Florin Anghel"

Nou dosar pentru Mircea Băsescu. „Este vorba de un denunţ pe care l-a făcut Florin Anghel"
14 Aug 2014   •   20:04
Mircea Băsescu ar putea fi urmărit penal într-un nou dosar, în care ar urma să fie audiată inclusiv soţia sa, Doiniţa. O nouă plângere penală a fost depusă la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie împotriva fratelui preşedintelui, dar şi împotriva a doi procurori constănţeni. Procurorii reclamaţi sunt acuzaţi de favorizarea infractorului.

Avocatul Pavel Abraham a vorbit în emisiunea 100 de Minute despre noua plângere depusă împotriva fratelui preşedintelui şi a doi procurori din Constanţa.
„Este vorba de un denunţ pe care l-a făcut Florin Anghel cu trei săptămâni-o lună în urmă, la Parchetul General”, a explicat Pavel Abraham.

Avocatul a precizat că denunţul vizează activitatea a doi magistraţi procurori tot în cazul acesta de şantaj de la Constanţa. „Cei doi magistraţi sunt cei care s-au ocupat de intrumentarea dosarului de şantaj şi, sigur, au fost utilizate probele existente la nivelul organelor judiciare din Constanţa şi care, în viziunea noastră relevă un sprijin care s-a intenţionat sau s-a şi acordat efectiv. Rămâne ca ancheta să dovedească”, a declarat avocatul Pavel Abraham.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close