Antena 3 CNN Actualitate Nou fragment din denunțul lui Ludovic Orban

Nou fragment din denunțul lui Ludovic Orban

Nou fragment din denunțul lui Ludovic Orban
de S.T.    |    23 Mai 2018   •   22:30

Mihai Gâdea a prezentat miercuri seară, la Antena 3, un nou fragment din denunțul redactat de liderul PNL, Ludovic Orban, împotriva premierului Viorica Dăncilă.

Scandalul a ajuns și la cea mai importantă televiziune de știri din Israel.

Una dintre principalele acuzații făcute de Ludovic Orban la adresa premierului Viorica Dăncilă este legată de colaborarea cu „puteri străine”.

Ziarul The Jerusalem Post a relatat întreaga poveste, cu o concluzie însușită din reacția consilierilor evrei, Moshe Klughaft, Sefi Shaked și Asaf Einsin, anume că Ludovic Orban a citit prea multe romane cu spioni.

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, a respins, miercuri, acuzaţiile că ar fi fost determinat de alte persoane să depună o plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă, afirmând că a făcut-o „din proprie iniţiativă”.

Orban a depus o sesizare la Parchetul de pe lângă Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) împotriva premierului Viorica Dăncilă, acuzând-o de uzurparea funcţiei, prezentarea cu rea-credinţă de informaţii preşedintelui României, înaltă trădare şi divulgarea de informaţii secrete de stat, în legătură cu Memorandumul adoptat de Guvern privind mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close