Antena 3 CNN Actualitate Un nou-născut smulge masca de protecție a medicului, imediat după ce a venit pe lume

Un nou-născut smulge masca de protecție a medicului, imediat după ce a venit pe lume

Un nou-născut care încearcă să smulgă masca ginecologului imediat ce a venit pe lume – este imaginea postată de un ginecolog din Dubai, care a devenit rapid viral pe rețelele de socializare.

Un nou-născut smulge masca de protecție a medicului, imediat după ce a venit pe lume
Sursa foto: Facebook / Dr. Samer Cheaib
de Georgiana Adam    |    18 Oct 2020   •   23:02

Imaginea postată de medicul dr. Samer Cheaib e însoțit de mesajul: "Cu toții vrem un semnal că ne vom da jos în curând măștile".

Unii au definit poza drept imaginea simbolică a anului 2020.

Medicul, care vorbește adesea despre munca sa pe profilurile de pe rețelele de socializare, oferind mesaje pozitive și de speranță în special în perioada pandemiei, a dorit să împărtășească imaginea care a fost comentată și distribuită rapid.

Mulți au spus că e fotografia anului, alții că o astfel de imagine încălzește inimile și transmite sentimente pozitive cu privire la viitor.

În replică, dr. Cheaib a explicat că „este un nou-născut cu viziune”.

Vorbind despre fotografie, el a declarat pentru GulfNews: "Acest copil a fost al doilea dintr-o pereche de gemeni a căror naștere a avut loc acum câteva săptămâni. Tatăl fericit m-a fotografiat ținând copiii. Al doilea a încercat să-mi smulgă masca și tatăl a simțit nevoia să surprindă acest moment.

Imaginea e un semnal pozitiv și cred că îi face pe cei care o văd să zâmbească. Pozitivitatea și zâmbetul vor funcționa pentru a spori imunitatea oamenilor și pentru a ajuta la combaterea pandemiei".

O altă fotografie simbolică a pandemiei a venit din Milano, în martie, cea a unui nou-născut întins pe burtă în pătuț, cu un scutec pe care a fost desenat un curcubeu și mesajul „totul va fi bine!”.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: masca protectie
Parteneri
OMV Petrom rupe tăcerea despre boicotul României
x close