Antena 3 CNN Actualitate Nou scandal cu mită la şcoală. Viitoare asistentă medicală din Botoşani, închisă pentru trafic de influenţă

Nou scandal cu mită la şcoală. Viitoare asistentă medicală din Botoşani, închisă pentru trafic de influenţă

Nou scandal cu mită la şcoală. Viitoare asistentă medicală din Botoşani, închisă pentru trafic de influenţă
21 Iul 2010   •   21:42

Un nou scandal cu mită în şcoală. O viitoare asistentă medicală a ajuns după gratii pentru cel puţin 29 de zile pentru trafic de influenţă. Femeia era elevă în an terminal la şcoala postliceală sanitară din Botoşani şi strânsese bani de la mai mulţi colegi, pentru a le da atenţii profesorilor înainte de examene.

Eleva a strâns peste 10.000 de lei de la colegii de clasă. Banii ar fi trebuit să îi îmbuneze pe profesori şi să îi lase să copieze la examenul final. Culmea, tânăra a fost denunţată de unul dintre colegii care au refuzat sa dea mită.

Aseară, poliţiştii i-au organizat un flagrant tinerei. Femeia avea la ea banii şi un tabel nominal cu evidenţa celor care au plătit. Profesorii Şcolii Postliceale Sanitare se apără şi spun că nu ştiau nimic despre bani şi despre vreo înţelegere cu absolvenţii.

Judecătorii au considerat că femeia este un pericol pentru eleva care o denunţase, pentru că nu a ezitat să o insulte şi să o agreseze verbal chiar în sala de judecată.

Observator

×
Subiecte în articol: mita
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close