Antena 3 CNN Actualitate Nou scandal din cauza pragului pentru abuzul în serviciu. Florin Iordache: „Avem 16 variante. Ce mai mare sumă pentru prag este 100.000 de euro”

Nou scandal din cauza pragului pentru abuzul în serviciu. Florin Iordache: „Avem 16 variante. Ce mai mare sumă pentru prag este 100.000 de euro”

Nou scandal din cauza pragului pentru abuzul în serviciu. Florin Iordache: „Avem 16 variante. Ce mai mare sumă pentru prag este 100.000 de euro”
Sursa foto: Foto: gov.ro
01 Noi 2017   •   16:10

Este din nou scandal din cauza pragului pentru abuzul în serviciu pe care parlamentarii trebuie să-l stabilească, după decizia foarte clară a Curţii Constituţionale.

După ce ieri Florin Iordache, preşedintele Comisiei care se ocupă de modificarea pachetului venit de la Tudorel Toader, anunţase că există mai multe variante în lucru, inclusiv una de 19 mii de lei, şi că dezbaterile încep astăzi, astăzi punctul a fost scos de pe ordinea de zi, în Comisie a ieşit scandal iar Florin Iordache părea destul de nervos.

„Nu ne răzgândim și nici nu ne gândim. Noi, comisia specială, am împărțit-o în două, o parte cu materia penală, o parte cu codul civil. Avem 16 variante de posibilă formulare a abuzului în serviciului: pe de o parte pragul, pe de o parte cui să se adreseze. Dacă nimeni nu a mai depus un alt amendament. Avem 16 forme, avem o variantă propusă de barouri, de Parchetul general, variante trimise de specialiști. (...)Cel mai mic să nu mai avem prag și cel mai mare 100.000 de euro”, a declarat Florin Iordache în emisiunea 100 de minute.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close